Niveautesten en meer bij de Wereldschool

De Wereldschool bied je een breed scala aan diensten. Wij kunnen een schooladvies geven, uw kinderen testen op school- of taalniveau, rapporten vertalen en ga zo maar door. Met onze testen ben je ervan verzekerd dat je kind in de juiste leerjaar begint of het juiste niveau volgt in het basis– of voortgezet onderwijs.

Nederlands taalniveau testen

Hebben jouw kinderen een tijdje geen Nederlandse les gehad en heeft u geen idee in welk leerjaar jouw kinderen in zouden kunnen stromen? Dan is het belangrijk dat jouw kinderen eerst een test maken voordat zij met een pakket starten. Op deze manier weet je zeker dat jouw kinderen op het juiste niveau instromen.

De testen zijn digitaal en kunnen gewoon vanuit huis worden gemaakt. Wij sturen de testen naar een door jouw opgegeven e-mailadres. Na afronding zal een docent van de Wereldschool de uitkomst analyseren om je zo een passend advies te kunnen geven. Met de testresultaten bepalen onze adviseurs welk pakket geschikt is voor jouw kind.

Onderwijskundig advies en RT

De onderwijskundige van de Wereldschool kan je ondersteunen bij diverse onderwijsvraagstukken. Denk bijvoorbeeld aan hoogbegaafdheid en dyslexie. De flexibiliteit van de Wereldschool biedt voor veel kinderen meer mogelijkheden dan een reguliere school. Vertrek je niet naar het buitenland? Dan kun je beter eerst contact opnemen met het dochterbedrijf van de Wereldschool: www.ivioschool.nl. IVIO@school concentreert zich op leerlingen binnen Nederland en is gericht op ‘bijzondere leerlingen’.

Advies voor scholen in het buitenland

Wat is nu een goede school? Welke school past bij jouw gezinssituatie? En hoe ziet het schoolsysteem er in een bepaald land uit? Een goede school in het buitenland vinden, is soms een leuke uitdaging. De Wereldschool kan je hierin ondersteunen. Voor vraagstukken over scholen in het buitenland kun je contact met ons opnemen via ons contactpagina.

Rapporten vertalen

Keer je terug naar Nederland en heeft de school in Nederland een vertaling van de rapporten nodig? Uiteraard kunnen we dit voor je doen!

Wij helpen je graag!

Vertrek je naar het buitenland of keer je terug naar Nederland? En heb je vragen over het onderwijs? Lees dan onze tips of laat jouw gegevens achter door te klikken op onderstaande button voor persoonlijke hulp bij jouw vragen.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze op het overzicht