Niveautesten en andere zaken waarvoor u bij ons terecht kunt

De Wereldschool biedt u een breed scala aan diensten.  Wij kunnen een schooladvies geven, uw kinderen testen, rapporten vertalen en ga zo maar door.

Nederlands taalniveau testen

Hebben uw kinderen een tijdje geen Nederlandse les gehad en heeft u geen idee in welk leerjaar uw kinderen in zouden kunnen stromen? Dan is het belangrijk dat uw kinderen eerst een test maken voordat zij met een pakket starten. Op deze manier weet u zeker dat uw kinderen op het juiste niveau instromen.

De testen zijn digitaal en kunnen gewoon vanuit huis worden gemaakt. Wij sturen de testen naar een door u opgegeven e-mailadres. Na afronding zal een docent van de Wereldschool de uitkomst analyseren om u zo een passend advies te kunnen geven.

Onderwijskundig advies en RT

De onderwijskundige van de Wereldschool kan u ondersteunen bij diverse onderwijsvraagstukken. Denkt u  bijvoorbeeld aan hoogbegaafdheid en dyslexie. De flexibiliteit van de Wereldschool biedt voor veel kinderen meer mogelijkheden dan een reguliere school. Vertrekt u niet naar het buitenland? Dan kunt u beter eerst contact opnemen met het dochterbedrijf van de Wereldschool: www.ivioschool.nl. IVIO@school concentreert zich op leerlingen binnen Nederland en is gericht op ‘bijzondere leerlingen’.

Advies scholen in het buitenland

Wat is nu een goede school? Welke school past bij uw gezinssituatie? En hoe ziet het schoolsysteem er in een bepaald land uit? Een goede school in het buitenland vinden is soms een leuke uitdaging. De Wereldschool kan u hierin ondersteunen.

Rapporten vertalen

Keert u terug naar Nederland en heeft de school in Nederland naar een vertaling van de rapporten gevraagd? Wij kunnen dit voor u doen!

Wij helpen u graag!

Vertrekt u naar het buitenland of keert u terug naar Nederland? Heeft u vragen over het onderwijs? Lees hier onze tips of laat uw gegevens hier achter voor persoonlijke hulp bij uw vragen. Wij helpen u graag!

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze op het overzicht

0
Leerlingen
Per jaar
0
Landen
Leerlingen in meer dan 100 landen
0
Leerkrachten
Werken voor ons
0
Lespakketten
Verkocht