Voortgezet onderwijs in het buitenland

De Wereldschool is de enige school die het voortgezet onderwijs op afstand aanbiedt tot aan het staatsexamen vmbo-tl, havo of vwo. Ieder vak is los te bestellen. Denkt u bijvoorbeeld aan het vak wiskunde of Nederlands als aanvulling op lokaal onderwijs. U kunt een vak los bestellen omdat deze in uw land niet aangeboden wordt, niet van goede kwaliteit is of omdat u uw kind wil voorbereiden op een terugkeer naar Nederland.

Online Nederlandse les in het buitenland

In de meeste gevallen gaan uw kinderen naar een lokale- of internationale school. Het vak Nederlands wordt zelden op scholen in het buitenland aangeboden. Wanneer het vak niet aangeboden wordt is het aan te raden om het vak Nederlands via de Wereldschool te onderhouden. Daarom bieden wij online Nederlandse les aan.

Een vmbo-tl, havo of vwo diploma in het buitenland

Een vmbo-tl-, havo- of vwo diploma in het buitenland halen? Dat kan via de Wereldschool! Alle vakken lopen synchroon met het voortgezet onderwijs in Nederland. In het vmbo kiest uw kind in de bovenbouw een sector, in de bovenbouw havo of vwo een profiel vergelijkbaar met het reguliere onderwijs in Nederland. Een volledig pakket is goedkoper dan internationaal onderwijs, van zeer goede kwaliteit en flexibel in te richten.

Interessant voor:

• kinderen die vanwege hun sport in het buitenland verblijven;
  • kinderen die een reis maken en geen achterstand willen oplopen;
  • landen waar het onderwijs van matige kwaliteit is.

Vakdocent op afstand

Uw kind zal rechtstreeks worden begeleid door een vakdocent op afstand. Volgt uw kind meerdere vakken? Dan wordt er ook een mentor toegewezen. U als ouder heeft een coachende rol. Uw kind werkt zelfstandig en kan zijn/haar eigen tempo en planning bepalen.

Iedere situatie is uniek. Bent u op zoek naar een passend advies voor uw kinderen? Of bent u benieuwd naar het demoaccount? Klink hier laat uw gegevens achter. Wij geven u graag een gratis advies!

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze in het overzicht