Voortgezet onderwijs in het buitenland

De Wereldschool is de enige school die het voortgezet onderwijs op afstand aanbiedt tot aan het staatsexamen vmbo-tl, havo of vwo. Ieder vak is los te bestellen. Denkt u bijvoorbeeld aan het vak wiskunde of Nederlands als aanvulling op lokaal onderwijs. Omdat het vak in uw land niet aangeboden wordt, niet van goede kwaliteit is of omdat u uw kind wil voorbereiden op een terugkeer naar Nederland.  

Online Nederlandse les in het buitenland

In de meeste gevallen gaan uw kinderen naar een lokale- of internationale school. Het vak Nederlands wordt eigenlijk zelden op de school aangeboden. In dit geval is het aan te raden om in ieder geval het vak Nederlands via de Wereldschool te onderhouden.  

Tijdelijke actie! Vijf Skype cadeau (t.w.v. €250,00)

Bestel voor 1 juni 2018 een lespakket Nederlands (volledig jaar online of fysiek) en ontvang tijdelijk vijf extra Skypelessen cadeau ter waarde van €250,00. Klik hier om van deze actie te profiteren. Ga je pas na 1 juni naar het buitenland? Dan kunnen we afspraken maken over het startmoment. Bestel bijvoorbeeld nu, maar begin pas eind juli.

Een vmbo-tl, havo of vwo diploma in het buitenland

Een vmbo-tl-, havo- of vwo diploma in het buitenland halen? Dat kan via de Wereldschool! Voor ieder vak krijgt uw kind een vakdocent toegewezen. Alle vakken lopen synchroon met het voortgezet onderwijs in Nederland. In het vmbo kiest uw kind in de bovenbouw een sector, in de bovenbouw havo of vwo een profiel. Een volledig pakket is goedkoper dan internationaal onderwijs, van zeer goede kwaliteit en flexibel in te richten.  

Interessant voor: 

  • kinderen die vanwege hun sport in het buitenland verblijven; 
  • kinderen die een reis maken en geen achterstand willen oplopen; 
  • landen waar het onderwijs van matige kwaliteit is.  

Vakdocent op afstand

Uw kind zal rechtstreeks worden begeleid door een vakdocent op afstand. Volgt uw kind meerdere vakken? Dan wordt er ook een mentor toegewezen. U als ouder heeft een coachende rol. Uw kind werkt zelfstandig en kan zijn/haar eigen tempo en planning bepalen.

Iedere situatie is uniek. Bent u op zoek naar een passend advies voor uw kinderen? Bent u benieuwd naar het demoaccount? Klink dan op de onderstaande knop en laat uw gegevens achter. Wij geven u graag een gratis advies!

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze in het overzicht

0
Leerlingen
Per jaar
0
Landen
Leerlingen in meer dan 100 landen
0
Leerkrachten
Werken voor ons
0
Lespakketten
Verkocht