Open sollicitaties

Wil je graag bij de Wereldschool werken? Stuur je open sollicitatie naar onderstaande gegevens.

Bedrijfsprofiel

Kwalitatief Nederlands onderwijs, waar dan ook, wanneer dan ook!

De Wereldschool heeft een divers aanbod van lespakketten voor kinderen die om verschillende redenen in het buitenland zitten. Deze pakketten voorkomen een (taal)achterstand bij de kinderen zodat zij zonder problemen kunnen instromen bij terugkeer in Nederland of uiteindelijk de mogelijkheid hebben om in Nederland te kunnen studeren. Wist je bijvoorbeeld dat 40% van de emigranten uiteindelijk weer terugkeert?

IVIO

De Wereldschool is onderdeel van de stichting Instituut Voor Individueel Onderwijs (IVIO), wat in 1936 werd opgericht door Philipp Abraham Kohnstamm. De Wereldschool opende haar deuren 12 jaar later, in 1948. De verschillende bedrijven binnen IVIO richten zich op het gebied van onderwijs, opleiding en toeleiding tot de arbeidsmarkt en zijn gevestigd in Lelystad

Onze gegevens

Voor open sollicitaties kun je een mail met je CV en motivatie sturen naar thirza.van.houten@wereldschool.nl.