Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures. Wij staan altijd open voor open sollicitaties, ben je geïnteresseerd? Mail dan je cv en motivatie naar info@wereldschool.nl .

Bedrijfsprofiel

Kwalitatief Nederlands onderwijs, waar dan ook, wanneer dan ook!

De Wereldschool heeft een divers aanbod van lespakketten voor kinderen die om verschillende redenen in het buitenland zitten. Deze pakketten voorkomen een (taal)achterstand bij de kinderen zodat zij zonder problemen kunnen instromen bij terugkeer in Nederland of uiteindelijk de mogelijkheid hebben om in Nederland te kunnen studeren. Wist je bijvoorbeeld dat 40% van de emigranten uiteindelijk weer terugkeert?

IVIO

De Wereldschool is onderdeel van de stichting Instituut Voor Individueel Onderwijs (IVIO), wat in 1936 werd opgericht door Philipp Abraham Kohnstamm. De Wereldschool opende haar deuren 12 jaar later, in 1948. De verschillende bedrijven binnen IVIO richten zich op het gebied van onderwijs, opleiding en toeleiding tot de arbeidsmarkt en zijn gevestigd in Lelystad

Belangstellenden kunnen een bondige, heldere motivatie en curriculum vitae sturen via deze link om online te solliciteren of per post sturen naar de KMM Groep, t.a.v. Personeelszaken.

Je kan natuurlijk altijd je CV en motivatiebrief insturen naar info@wereldschool.nl.