Basisonderwijs 4 tot 12 jaar in het buitenland

Door het Wereldschool basisonderwijs in het buitenland te volgen voorkom je een (taal)achterstand bij jouw kinderen. Omdat de Wereldschool officieel erkend wordt door het Ministerie van Onderwijs, kun je ook aantonen dat jouw kinderen het onderwijs hebben onderhouden. Je kunt kiezen voor een los vak, bijvoorbeeld alleen het Nederlands, of het volledige Nederlandse basisonderwijs. Scholen in Nederland gebruiken in de meeste gevallen dezelfde lesmethodes. Hierdoor kunnen jouw kinderen bij terugkomst gewoon weer instromen op een basisschool in Nederland.

Mijn kind direct aanmelden

Nederlandse les in het buitenland

In de meeste gevallen gaan kinderen naar een lokale- of internationale school. Het vak Nederlands wordt daar eigenlijk zelden aangeboden. In dit geval volgen je kinderen alleen het vak Nederlands via de Wereldschool. In sommige gevallen zijn er afspraken te maken met de school, waardoor ze de lessen tijdens schooltijd kunnen doen. Wij bieden het vak Nederlands zowel online als offline aan.

Volledig Nederlands basisonderwijs in het buitenland

Is er geen goede school in de buurt? Dan kan jouw kind het basisonderwijs volledig via de Wereldschool volgen. Je kind kan dan vanuit huis dezelfde vakken volgen als de kinderen in Nederland.   Interessant voor:

  • kinderen die vanwege hun sport in het buitenland verblijven;
  • kinderen die een reis maken en geen achterstand willen oplopen;
  • landen waar het onderwijs van  matige kwaliteit is.

Nederlands docent op afstand

Je helpt jouw kind door de leerstof heen, onder begeleiding van een docent op afstand. De docent kijkt de toetsen en het gemaakte werk na en staat paraat voor vragen. Benieuwd naar één van onze docenten? Lees hier het verhaal van leerkracht Ellemieke Hofland. Voor de ouder hebben wij een uitgebreide handleiding geschreven. Daarnaast wordt er ondersteunend materiaal toegestuurd, zoals: rekenblokjes, schriften en techniekmateriaal.

Bepaal je eigen tempo!

“Mijn kind krijgt veel huiswerk mee, naast het feit dat hij elke dag tot 17:00 op school zit.” Wij snappen dat jij en je kind waarschijnlijk een volle agenda hebben. Daarom kun je de lessen zelf inplannen. Nederlandse les, waar dan ook, wanneer dan ook!  Iedere situatie is uniek. Ben je op zoek naar een passend advies voor jouw kinderen? Ben je benieuwd naar het demoaccount? Klink dan op de onderstaande knop en laat jouw gegevens achter. Wij geven je graag een gratis adviesgesprek!

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze in het overzicht

0
Leerlingen
Per jaar
0
Landen
Leerlingen in meer dan 100 landen
0
Leerkrachten
Werken voor ons
0
Lespakketten
Verkocht