Basisonderwijs in het buitenland

Met een basisschoolpakket voorkomt u een (taal)achterstand bij uw kinderen. Omdat de Wereldschool officieel erkend wordt door het Ministerie van Onderwijs, kunt u ook aantonen dat uw kinderen het onderwijs hebben onderhouden. U kunt kiezen voor een los vak, bijvoorbeeld alleen het Nederlands, of het volledige Nederlandse basisonderwijs. Scholen in Nederland gebruiken in de meeste gevallen dezelfde lesmethodes. Bij terugkomst kunnen uw kinderen gewoon weer instromen op een basisschool in Nederland.   

Tijdelijke actie! Vijf Skype cadeau (t.w.v. €250,00)

Bestel voor 1 juni 2018 een lespakket Nederlands (volledig jaar online of fysiek) en ontvang tijdelijk vijf extra Skypelessen cadeau ter waarde van €250,00. Klik hier om van deze actie te profiteren. Ga je pas na 1 juni naar het buitenland? Dan kunnen we afspraken maken over het startmoment. Bestel bijvoorbeeld nu, maar begin pas eind juli.

Nederlandse les in het buitenland

In de meeste gevallen gaan kinderen naar een lokale- of internationale school. Het vak Nederlands wordt daar eigenlijk zelden aangeboden. In dit geval volgen uw kinderen alleen het vak Nederlands via de Wereldschool. In sommige gevallen zijn er afspraken te maken met de school, waardoor ze de lessen tijdens schooltijd kunnen doen. Wij bieden het vak Nederlands zowel online als offline aan.  

Volledig Nederlands basisonderwijs

Is er geen goede school in de buurt? Dan kan uw kind het basisonderwijs volledig via de Wereldschool volgen. Uw kind kan dan vanuit huis dezelfde vakken volgen als de kinderen in Nederland.   Interessant voor: 

  • kinderen die vanwege hun sport in het buitenland verblijven; 
  • kinderen die een reis maken en geen achterstand willen oplopen; 
  • landen waar het onderwijs van  matige kwaliteit is.  

Nederlands docent op afstand

U helpt uw kind door de leerstof heen, onder begeleiding van een docent op afstand. De docent kijkt de toetsen en het gemaakte werk na en staat paraat voor vragen. Voor de ouder hebben wij een uitgebreide handleiding geschreven. Daarnaast wordt er ondersteunend materiaal toegestuurd, zoals: rekenblokjes, schriften en techniekmateriaal.  

Bepaal uw eigen tempo!

“Mijn kind krijgt veel huiswerk mee, naast het feit dat hij elke dag tot 17:00 op school zit.” Wij snappen dat u en uw kind waarschijnlijk een volle agenda hebben. Daarom kunt u de lessen zelf inplannen. Nederlandse les, waar dan ook, wanneer dan ook!  Iedere situatie is uniek. Bent u op zoek naar een passend advies voor uw kinderen? Bent u benieuwd naar het demoaccount? Klink dan op de onderstaande knop en laat uw gegevens achter. Wij geven u graag een gratis advies!   

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze in het overzicht

0
Leerlingen
Per jaar
0
Landen
Leerlingen in meer dan 100 landen
0
Leerkrachten
Werken voor ons
0
Lespakketten
Verkocht