Gratis adviesgesprek

Of je nu op reis gaat, emigratieplannen hebt of vanwege werk naar het buitenland vertrekt: je moet in alle gevallen veel regelen. Maar: gelukkig bestaat de Wereldschool! Ook voor ouders die al in het buitenland wonen. Wij kunnen je namelijk alles vertellen over het onderwijs in het buitenland. Inmiddels zijn we actief in 109 landen, hebben we meer dan 1.000 leerlingen per jaar en mogen we 70 kaarsjes op onze verjaardagstaart uitblazen. Kortom: al 70 jaar verreweg het beste onderwijs!

Adviesgesprek aanvragen
  • Geef aan in welk land je woont
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Vergeet Nederland(s) niet!

Wij zeggen altijd: vergeet Nederland(s) niet, voorkom een (taal)achterstand!

Want denk je eens aan de volgende voordelen:

• Jouw kinderen kunnen zonder achterstand instromen;
  • Jouw kinderen krijgen kwalitatief onderwijs aangeboden, dit is zeker niet overal een garantie;
  • Jouw kinderen kunnen contact met familie en vrienden onderhouden;
  • Jouw kinderen kunnen later een studie in Nederland doen;
  • Jouw kinderen zijn vanwege hun meertaligheid bijzonder aantrekkelijk op de arbeidsmarkt!

Advies van onze onderwijsadviseurs

In contact komen met één van onze onderwijsadviseurs? Vul dan bovenstaand formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.