Kwalitatief onderwijs in het buitenland. Waar dan ook, wanneer dan ook!

Wereldschoolleerlingen zitten om diverse redenen in het buitenland. Denk bijvoorbeeld aan emigranten, expats, topsporters of wereldreizigers. Wat jouw reden ook is, het bijhouden van de Nederlandse taal is voor jouw kinderen essentieel. Wist je bijvoorbeeld dat 40% van de emigranten uiteindelijk weer terugkeert?

Met een pakket van de Wereldschool voorkom je een (taal)achterstand bij jouw kinderen zodat zij zonder problemen kunnen instromen op het moment dat je weer terugkeert naar Nederland. Keer je niet terug naar Nederland? Ook dan is een pakket van de Wereldschool interessant. Denk dan bijvoorbeeld aan: studiemogelijkheden in de toekomst, contact met familie, het meegeven van de Nederlandse taal- en cultuur en ga zo maar door.

Ruim 70 jaar Wereldschool

In 1936 richt Philipp Abraham Kohnstamm de stichting Instituut Voor Individueel Onderwijs op (IVIO). De Wereldschool opent in 1948 haar deuren en biedt kinderen, die tijdelijk met hun ouders in het buitenland verblijven, kwalitatief Nederlands onderwijs.  In al die jaren zijn de basisprincipes hetzelfde gebleven:

• Individualiseren: het lesprogramma is aangepast aan het tempo en niveau van de leerling.
  • Actualiseren: de laatste methodes en een lesprogramma dat aansluit op de belevingswereld van de leerling.
  • Activeren: het lesprogramma dient de lerende te stimuleren.

Waar staat de Wereldschool voor en wat is ons aanbod?

De Wereldschool biedt je veel voordelen:

• erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap;
  • instroom op elk moment van het jaar en flexibel studietempo;
  • bovengemiddelde resultaten door persoonlijke begeleiding en individuele instructie;
  • online of offline lespakketten;
  • professioneel advies, voor vertrek en na terugkomst;
  • onderwijs voor kinderen vanaf 2 jaar tot en met 18 jaar.

Compleet lespakket

Volledig Nederlands onderwijs, zowel basis als voortgezet onderwijs, of een specifiek vak, bijvoorbeeld alleen het vak Nederlands.

ervaring

Jarenlange ervaring

Opgericht in 1948 en inmiddels al ruim 20.000 gezinnen geholpen. Actief in meer dan 100 landen.

Officiële methodes

Erkend door het Ministerie van Onderwijs, we maken gebruik van officiële lesmethodes.

leraren

Betrokken leerkrachten

Persoonlijk contact met de betrokken en ervaren docent op afstand. Al onze docenten komen uit het reguliere onderwijs.

Flexibel onderwijs

Iedere situatie is uniek. De lesprogramma’s zijn afgestemd op jouw gezinssituatie. Bepaal bijvoorbeeld zelf de planning.

Meer weten over de Wereldschool?

Heb je vragen over het onderwijs in het buitenland? Wij helpen je graag verder! Door ons formulier onderin de pagina in te vullen, kun je jouw situatie bespreken met één van onze adviseurs. Voor verdere vragen neem een kijkje op onze pagina met handige tips en informatie. Tevens kun je contact met ons opnemen via het contactformulier of door te bellen naar het algemene nummer: +31320-229927.

Volg de Wereldschool online

Naast onze blogpagina, waar we leuke nieuwtjes en interessante artikelen delen, kun je ons ook volgen en bereiken via de volgende social media kanalen:

Lespakketten verkocht

Contact opnemen?

​Heb je vragen over het onderwijs in het buitenland? Wij helpen je graag verder!

De KMM Groep

IVIO Wereldschool is onderdeel van IVIO-onderwijsgroep dat deel uitmaakt van de KMM Groep. De KMM groep is een snelgroeiende en innovatieve bedrijvengroep uit Flevoland met zestien landelijke en deels internationaal actieve bedrijven en ruim 600 medewerkers, verdeeld over vier sterke labels. De KMM (staat voor Kennis, Marketing, Media) Groep bestaat sinds 1998. De organisatie is ooit begonnen met vier bedrijven en is nu gegroeid naar een omvang van 20 bedrijven. De KMM Groep is 6 keer benoemd tot Deloitte’s Best Managed Company (in 2008, 2009, 2010, 2011, 2016-2017 en 2017-2018). De  groep bestaat uit de volgende bedrijven:

Metafoor

Metafoor Vastgoed en Software