voorlichtingsbijeenkomst Nederlands onderwijs buitenland Wereldschool

Online en fysieke voorlichtingen.

Meld je snel aan!

Online en fysieke voorlichtingen.

Meld je snel aan!

Eenmaal per maand organiseren wij een voorlichting voor (wereld)reizigers, expats, emigranten en topsporters. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij je alles over de onderwijsmogelijkheden, tips voor ouders die vertrekken of al in het buitenland wonen en ga zo maar door. Wij zien jou graag terug op het emigratie evenement of een van de online voorlichtingen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

Wanneer jij en je kind(eren) meegaan naar het buitenland komt er natuurlijk veel bij kijken. Denk maar bijvoorbeeld aan de leerplicht, het uitzoeken van een school, het voorkomen van (taal)achterstanden, de emotionele voorbereiding en ga zo maar door. Het is niet meer dan logisch dat je soms verstrikt raakt in de zee aan informatie die er op internet te vinden is. Wij bespreken in ieder geval de onderstaande onderwerpen. Natuurlijk is er genoeg tijd voor individuele vragen.

  • Reistips;
  • Emigratietips;
  • Diensten, methodes en mogelijkheden bij de Wereldschool;
  • Inzien lesmaterialen en online rondleiding magazijn.

Neem een kijkje bij voorafgaande bijeenkomsten!

Aanmelden en agenda online voorlichtingen

Meld je snel aan voor een van de online voorlichtingsdagen. Hierdoor maak je veilig en via je eigen smartphone, computer of tablet kennis met ons onderwijs. Geef je snel op!

Onze online voorlichtingen vinden plaats op de volgende data:

Interesse in aanbod van vakken in het voortgezet onderwijs? We geven op de volgende momenten een online voorlichting voor het VO-compleet pakket in het voortgezet onderwijs: