fbpx
voorlichtingsbijeenkomst Nederlands onderwijs buitenland Wereldschool

Online voorlichtingen

peuterpakket wereldschool peuter

Stel al je vragen over het Nederlands onderwijs in het buitenland

Eenmaal per maand organiseren wij een voorlichting voor (wereld)reizigers, expats, emigranten en topsporters. Tijdens deze bijeenkomst vertellen wij je alles over de onderwijsmogelijkheden, tips voor ouders die vertrekken of al in het buitenland wonen en ga zo maar door. Wij zien jou graag terug bij een van de online voorlichtingen.

Flexibele planning
Alle vakken in het basis- en
voortgezet onderwijs
Persoonlijke aandacht
en begeleiding

Welke onderwerpen komen aan bod?

Wanneer jij en je kind(eren) meegaan naar het buitenland komt er natuurlijk veel bij kijken. Denk maar bijvoorbeeld aan de leerplicht, het uitzoeken van een school, het voorkomen van (taal)achterstanden, de emotionele voorbereiding en ga zo maar door. Het is niet meer dan logisch dat je soms verstrikt raakt in de zee aan informatie die er op internet te vinden is. Wij bespreken in ieder geval de onderstaande onderwerpen. Natuurlijk is er genoeg tijd voor individuele vragen.

Aanmelden en agenda online voorlichtingen

Meld je snel aan voor een van de online voorlichtingsdagen. Hierdoor maak je veilig en via je eigen smartphone, computer of tablet kennis met ons onderwijs. Geef je snel op!

Onze online voorlichtingen vinden plaats op de volgende data:

Peuterpakket Wereldschool peuter kleuren

Reviews

Ervaringen van onze leerlingen en ouders

We beginnen net aan groep 4, fijn om onze kinderen toch de Nederlandse basis met de vakken rekenen, schrijven en lezen mee te geen! Zo kunnen ze altijd instromen als we terugkeren in Nederland.
Blije familie Hartman in natuur geeft review
Familie Hartmans
We zijn net begonnen met Nederlandse les voor onze oudste zoon. Zowel hij, als wij, zijn zeer blij met de vooruitgang die hij boekt met zijn Nederlands.
moeder en dochter, glimlachend achter de laptop

Familie van den Brink