Voorbereidende talencursus

Probeer je eens het volgende in te beelden: je ouders hebben de beslissing genomen om naar het buitenland te verhuizen. Het is voor jou de eerste keer en je spreekt de taal van dat onbekende land niet. Na een aantal weken is het tijd voor de eerste schooldag. Met het rugtasje op stap je de bus in, op naar school! Eenmaal aangekomen staat je nieuwe leerkracht al klaar om je te ontvangen. Ze geeft je een hand en stelt zich voor: “Bonjour, je suis Marieke.” Je suis wat? Je begrijpt er niets van! Een van de belangrijkste adviezen is om in Nederland al met een korte talencursus te beginnen, zodat de kinderen in ieder geval de basis onder de knie krijgen. Op deze manier kunnen jouw kinderen zich in ieder geval verstaanbaar maken en begrijpen ze wat er om hun heen gezegd wordt.

Ga op stap in het Engels, Duits, Frans en Spaans

De taalcursus “Ga op stap met” is een leuke laagdrempelige cursus in de talen Engels, Frans, Duits en Spaans. Ga je in het buitenland werken en neem je je kinderen mee? Dan is deze talencursus ideaal! De cursus is ontwikkeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar. Je gaat samen met jouw kinderen aan de slag met de lessen. Elke taalcursus heeft een handleiding waarin diverse oefenvormen worden toegelicht. Je kunt zelf bepalen hoeveel uur per week je aan de stof wilt besteden. Afhankelijk van het leertempo kun je de cursus in twee tot drie maanden afronden. Wil je ‘Ga op stap met’ bestellen? Klik dan op de onderstaande link.

Ga op stap met bestellen

Taaltraining met docent aan huis

Op zoek naar een intensievere taaltraining voor jouw kinderen? Een reden hiervoor kan zijn dat jouw kinderen bijvoorbeeld een instaptoets moeten maken op een internationale school. De Wereldschool heeft een samenwerking met een taleninstituut van waaruit een docent gestuurd zal worden die gespecialiseerd is in het begeleiden van kinderen. De taaltraining start altijd met een intake bij jou thuis. Deze intake stelt de docent in staat een goed beeld van de beginsituatie te krijgen waardoor hij of zij kan aansluiten bij de behoefte en leerdoelen.  Kortom: de taaltraining is altijd op maat! Wil je meer weten? Klik dan op de onderstaande link en laat jouw gegevens achter. Wij helpen je graag verder!  

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze in het overzicht

0
Leerlingen
Per jaar
0
Landen
Leerlingen in meer dan 100 landen
0
Leerkrachten
Werken voor ons
0
Lespakketten
Verkocht