Voorbereidende talencursus

Probeer je eens het volgende in te beelden: je ouders hebben de beslissing genomen om naar het buitenland te verhuizen. Het is voor jou de eerste keer en je spreekt de taal van dat onbekende land niet. Na een aantal weken is het tijd voor de eerste schooldag. Met het rugtasje op stap je de bus in, op naar school! Eenmaal aangekomen staat je nieuwe leerkracht al klaar om je te ontvangen. Ze geeft je een hand en stelt zich voor: “Bonjour, je suis Marieke.” Je suis wat? Je begrijpt er niets van! Een van de belangrijkste adviezen is om in Nederland al met een korte talencursus te beginnen, zodat de kinderen in ieder geval de basis onder de knie krijgen. Op deze manier kunnen jouw kinderen zich in ieder geval verstaanbaar maken en begrijpen ze wat er om hun heen gezegd wordt.

Jongen en vrouw samen leren

Taaltraining met docent aan huis

Op zoek naar een intensievere taaltraining voor jouw kinderen? Een reden hiervoor kan zijn dat jouw kinderen bijvoorbeeld een instaptoets moeten maken op een internationale school. De Wereldschool heeft een samenwerking met een taleninstituut van waaruit een docent gestuurd zal worden die gespecialiseerd is in het begeleiden van kinderen. De taaltraining start altijd met een intake bij jou thuis. Deze intake stelt de docent in staat een goed beeld van de beginsituatie te krijgen waardoor hij of zij kan aansluiten bij de behoefte en leerdoelen. Kortom: de taaltraining is altijd op maat!

De trainingen worden in diverse talen gegeven (zoals Engels, Frans of Duits). Wil je graag starten met een taaltraining Engels? Dit kan vanaf €1300 per kind. Liever een docent aan huis voor de Engelse taaltraining of andere vreemde talen? Vraag dan een prijsopgave bij ons op. De prijzen hiervan starten vanaf €1500 per kind.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Laat dan hieronder jouw gegevens achter. Wij helpen je graag verder!   

Meer informatie over onze taaltrainingen? Vraag het hier aan!

taalcursussen en trainingen Wereldschool

Reviews

Ervaringen van onze leerlingen en ouders