Voorbereidende talencursus

Probeert u eens om het volgende in te beelden: uw ouders hebben de beslissing genomen om naar het buitenland te verhuizen. Het is voor u de eerste keer en u spreekt de taal niet. Na een aantal weken is het tijd voor de eerste schooldag. Met het rugtasje op stapt u de bus in, op naar school! Eenmaal aangekomen staat uw nieuwe leerkracht al klaar om u te ontvangen. Ze geeft u een hand en stelt zich voor: “Bonjour, je suis Marieke.”Je suis wat? U begrijpt er niets van! Een van de belangrijkste adviezen is om in Nederland al met een korte talencursus te beginnen, zodat de kinderen in ieder geval de basis onder de knie krijgen. Op deze manier kunnen uw kinderen zich in ieder geval verstaanbaar maken en begrijpen ze wat er om hun heen gezegd wordt.

Ga op stap in het Engels, Duits, Frans en Spaans

De taalcursus “Ga op stap met” is een leuke laagdrempelige cursus in de talen Engels, Frans, Duits en Spaans. De cursus is ontwikkeld voor kinderen van 7 tot 12 jaar. U gaat samen met uw kinderen aan de slag met de lessen. Elke taalcursus heeft een handleiding waarin diverse oefenvormen worden toegelicht. U kunt zelf bepalen hoeveel uur per week u aan de stof wilt besteden. Afhankelijk van het leertempo kunt u de cursus in twee tot drie maanden afronden.  

Ga op stap bestellen? Klik dan op de onderstaande link. 

Ga op stap met bestellen  

Taaltraining met docent aan huis

Op zoek naar een intensievere taaltraining voor uw kinderen? Omdat zij op bijvoorbeeld de internationale school een instaptoets moeten maken? De Wereldschool heeft een samenwerking met een taleninstituut van waaruit een docent gestuurd zal worden die gespecialiseerd is in het begeleiden van kinderen. De taaltraining start altijd met een intake bij u thuis. Deze intake stelt de docent in staat een goed beeld van de beginsituatie te krijgen waardoor hij of zij kan aansluiten bij de behoefte en leerdoelen.  Kortom: de taaltraining is altijd op maat! Meer weten? Klik dan op de onderstaande link en laat uw gegevens achter. Wij helpen u graag verder!  

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze in het overzicht

0
Leerlingen
Per jaar
0
Landen
Leerlingen in meer dan 100 landen
0
Leerkrachten
Werken voor ons
0
Lespakketten
Verkocht