Peuteronderwijs in het buitenland voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Jong geleerd is oud gedaan en een goed begin is het halve werk. Kinderen hebben de bijzondere gave een taal snel op te pakken. Waarom zou je daar niet van profiteren? Wanneer jouw kind op jonge leeftijd met de Nederlandse taal begint, zal hij of zij daar later zeker de vruchten van plukken. Maar waar moet je beginnen?  Met het peuterpakket bieden wij je de handvatten aan om op een gestructureerde wijze aan de slag te gaan met de Nederlandse taal. Dit handige informatiepakket biedt je diverse inzichten in de (taal)ontwikkeling van jouw kind en helpt je deze te stimuleren.

beginnen met peuterpakket

Wat biedt ons peuterpakket?

Peuters leren vooral spelenderwijs, want jonge kinderen hebben een korte spanningsboog. Daarom is het peuterpakket zeer divers en uitgebreid. Het pakket bestaat onder andere uit:

• voorleesboekjes;
  • spelmateriaal;
  • ontwikkelingsmaterialen;
  • een activiteitenboek;
  • een informatiemap voor ouders.

Met het peuterpakket bereid je je kind voor op de instroom naar groep 1. Er wordt gewerkt aan de woordenschat en het pakket werkt drempelverlagend om Nederlands te spreken. Na het afronden van het pakket heeft jouw kind een basis meegekregen om goed mee te kunnen komen in groep 1.

Flexibel peuteronderwijs

Wij snappen dat je zelf waarschijnlijk ook druk bent. Daarom kun je zelf bepalen wanneer je met de lessen aan de slag gaat. In het pakket zit voldoende materiaal om er ongeveer een uur per week mee bezig te zijn, voor een periode van anderhalf tot twee jaar. Benieuwd naar ervaringen met het peuterpakket? Lees hier het verhaal van de familie Westdijk.

Adviesgesprek voor peuterpakket in het buitenland

Meer weten? Vraag direct een gratis adviesgesprek aan. Tijdens onze maandelijkse voorlichtingsbijeenkomsten kom je meer te weten over onze schoolprogramma’s, kennis maken met andere ouders en kun je vragen stellen over jouw situatie. Meer informatie hierover vind je op de pagina ‘voorlichtingsbijeenkomsten‘.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze op het overzicht