Peuteronderwijs in het buitenland

Jong geleerd is oud gedaan en een goed begin is het halve werk. Kinderen hebben de bijzondere gave een taal bijzonder snel op te pakken. Waarom zou u daar niet van profiteren? Op het moment dat uw kind op jonge leeftijd met de Nederlandse taal begint, zal uw kind daar later zeker de vruchten van plukken. Maar waar moet u beginnen?  Met het peuterpakket bieden wij u de handvatten aan om op een gestructureerde wijze aan de slag te gaan met de Nederlandse taal. Het pakket is vooral bedoeld als informatiepakket en biedt u diverse inzichten in de (taal)ontwikkeling van uw kind.  

Inhoud peuterpakket Wereldschool

Natuurlijk leren de peuters vooral spelenderwijs, want jonge kinderen hebben een korte spanningsboog. Daarom is het een zeer divers en uitgebreid pakket. Het pakket bestaat onder andere uit: 

  • voorleesboekjes;  
  • spelmateriaal; 
  • ontwikkelingsmaterialen; 
  • een activiteitenboek;  
  • een informatiemap voor ouders.  

Met het peuterpakket bereidt u uw kind voor op de instroom naar groep 1. Op deze manier voorkomt u dat uw kind meteen met een achterstand start.  

Flexibel peuteronderwijs

Wij snappen dat u zelf waarschijnlijk ook druk bent. Daarom kunt u zelf bepalen wanneer  u met de lessen aan de slag gaat. In het pakket zit voldoende materiaal om er ongeveer een uur per week mee bezig te zijn, voor een periode van anderhalf tot twee jaar.

Meer weten? Klik dan op de bel me button onderstaand. Wij geven u graag een gratis advies!

 

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze op het overzicht

0
Leerlingen
Per jaar
0
Landen
Leerlingen in meer dan 100 landen
0
Leerkrachten
Werken voor ons
0
Lespakketten
Verkocht