Peuteronderwijs in het buitenland

Jong geleerd is oud gedaan en een goed begin is het halve werk. Kinderen hebben de bijzondere gave een taal snel op te pakken. Waarom zou u daar niet van profiteren? Wanneer uw kind op jonge leeftijd met de Nederlandse taal begint, zal uw kind daar later zeker de vruchten van plukken. Maar waar moet u beginnen?  Met het peuterpakket bieden wij u de handvatten aan om op een gestructureerde wijze aan de slag te gaan met de Nederlandse taal. Dit handige informatiepakket biedt u diverse inzichten in de (taal)ontwikkeling van uw kind en helpt u deze te stimuleren.

Wat biedt ons peuterpakket?

Peuters leren vooral spelenderwijs want jonge kinderen hebben een korte spanningsboog. Daarom is het peuterpakket  zeer divers en uitgebreid. Het pakket bestaat onder andere uit:

• voorleesboekjes;
  • spelmateriaal;
  • ontwikkelingsmaterialen;
  • een activiteitenboek;
  • een informatiemap voor ouders.

Met het peuterpakket bereidt u uw kind voor op de instroom naar groep 1. Er wordt gewerkt aan de woordenschat en het pakket werkt drempelverlagend om Nederlands te spreken. Na het afronden van het pakket heeft uw kind een basis meegekregen om goed mee te kunnen komen in groep 1.

Flexibel peuteronderwijs

Wij snappen dat u zelf waarschijnlijk ook druk bent. Daarom kunt u zelf bepalen wanneer  u met de lessen aan de slag gaat. In het pakket zit voldoende materiaal om er ongeveer een uur per week mee bezig te zijn, voor een periode van anderhalf tot twee jaar. Benieuwd naar ervaringen met het peuterpakket? Lees hier het verhaal van de familie Westdijk.

Meer weten? Klik hier voor een gratis adviesgesprek.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze op het overzicht