nederlands onderwijs in het buitenland

Ontdek het uitgebreide lesaanbod

Voor kinderen overal ter wereld!

Ontdek het meest uitgebreide lesaanbod

Voor kinderen overal ter wereld!

Onze lesprogramma’s in het buitenland

Wij bieden Nederlands onderwijs voor kinderen van 2,5 t/m 18 jaar in het buitenland. Kies een lespakket dat past bij je kind of kom vrijblijvend met ons in gesprek!

Kies uit de volgende lesprogramma’s:

Nederlands onderwijs in het buitenland, hoe werkt dat?

Bij de Wereldschool kun je kiezen voor een specifiek vak, bijvoorbeeld Nederlands, aardrijkskunde of geschiedenis, of het volledige basis- en voortgezet onderwijs. Dit is vooral ideaal wanneer er geen goede school in de buurt is. Wij zijn de enige school die leerlingen opleiden tot het staatsexamen:

• vmbo-tl,
  • havo,
  • of vwo.

Hierdoor kan je kind altijd de gewenste vervolgopleiding kiezen. Het onderwijs volgen via de Wereldschool kan gewoon thuis aan de keukentafel… of in het vliegtuig, op de boot of de bus, noem het maar op. Kwalitatief goed Nederlands onderwijs, waar dan ook en wanneer dan ook. Met het lesprogramma van de Wereldschool voorkom je een (taal)achterstand!

Prijzen afstandsonderwijs

Bekijk onze tarieven voor meer informatie over de prijzen per leerjaar per kind.

Klassikaal onderwijs? Of een combinatie van online en klassikaal?

Het is ook mogelijk om klassikaal onderwijs te volgen. Verblijf je of vertrek je naar een van onze fysieke locaties en wil je je kind liever klassikaal onderwijs laten volgen? Informeer dan naar de mogelijkheden.

stappenplan aanmelden lesprogramma Wereldschool

Meld je kind aan en begin snel met ons flexibele onderwijs!

Waarom Nederlands afstandsonderwijs?

Kies voor Nederlands afstandsonderwijs zodat,

• jouw kinderen zonder achterstand kunnen instromen (40% van de emigranten keert uiteindelijk weer terug);
  • jouw kinderen kwalitatief goed onderwijs aangeboden krijgen (dit is niet in alle landen een garantie);
  • jouw kinderen contact met familie en vrienden kunnen onderhouden (leuk voor opa en oma);
  • jouw kinderen later de mogelijkheid hebben een studie in Nederland te doen;
  • jouw kinderen voor de gewenste vervolgopleiding kunnen kiezen;
  • jouw kinderen vanwege hun meertaligheid bijzonder aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt!

Bekijk onze pagina over afstandsonderwijs voor meer informatie.

Advies over Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wil je dat je kind Nederlands onderwijs in het buitenland volgt? In een gratis adviesgesprek met één van onze onderwijsadviseurs kunnen wij je voorzien van vrijblijvend advies en kun je rustig al jouw vragen aan ons stellen. Afhankelijk van jouw situatie geven wij een passend en deskundig onderwijsadvies. Heb je vragen? Meld je direct aan voor vrijblijvend adviesgesprek of bel +31 320-22 99 27.

Vind het beste lesprogramma voor jouw kind!
Bespreek jouw situatie met één van onze onderwijsadviseurs.
Vrijblijvend advies