Programma's

Bij de Wereldschool hebben we verschillende programma’s die jouw kind kunnen voorzien van Nederlands onderwijs in het buitenland. Deze programma’s zijn gericht op de verschillende leeftijden zodat er altijd een programma bij jouw wensen en de wensen van jouw kind aansluit. Wil je gratis advies ontvangen over het Nederlands onderwijs in het buitenland? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Gelijk je kind(eren) inschrijven? Klik dan op onderstaande button om de lesprogramma’s te bekijken en in te schrijven.

Lespakketten Wereldschool

Kies uit de volgende lesprogramma’s:

Nederlands onderwijs in het buitenland

Bij de Wereldschool kun je kiezen voor een specifiek vak, bijvoorbeeld Nederlands, aardrijkskunde of geschiedenis, of voor het volledige basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Dit is vooral ideaal wanneer er geen goede school in de buurt is. Wij zijn de enige school die leerlingen opleiden tot het staatsexamen vmbo-tl, havo of vwo waardoor uw kind altijd de gewenste vervolgopleiding kan kiezen. Dit kan gewoon thuis aan de keukentafel… of in het vliegtuig, op de boot of de bus, noem het maar op. Kwalitatief goed onderwijs, waar dan ook, wanneer dan ook. Met het lesprogramma van de Wereldschool voorkom je een (taal)achterstand! Voor meer informatie bekijk dan onze tarieven.

Waarom Nederlands afstandsonderwijs?

Kies voor Nederlands afstandsonderwijs zodat,

• jouw kinderen zonder achterstand kunnen instromen (40% van de emigranten keert uiteindelijk weer terug);
  • jouw kinderen kwalitatief goed onderwijs aangeboden krijgen (dit is niet in alle landen een garantie);
  • jouw kinderen contact met familie en vrienden kunnen onderhouden (leuk voor opa en oma);
  • jouw kinderen later de mogelijkheid hebben een studie in Nederland te doen;
  • jouw kinderen voor de gewenste vervolgopleiding kunnen kiezen;
  • jouw kinderen vanwege hun meertaligheid bijzonder aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt!

Advies over ons aanbod Nederlands onderwijs in het buitenland?

Wil je dat jouw kind Nederlands onderwijs in het buitenland volgt? In een gratis adviesgesprek met één van onze onderwijsadviseurs kunnen wij je vrijblijvend van advies voorzien en kun je rustig al jouw vragen aan ons stellen. Afhankelijk van jouw situatie geven wij een passend onderwijsadvies. Meld je direct aan voor vrijblijvend adviesgesprek. Heb je vragen? Bel +31320229927.

Vind het beste lesprogramma voor jouw kind!
Bespreek jouw situatie met één van onze onderwijsadviseurs.
Vrijblijvend advies