IB Programma

Gaat uw kind naar een internationale school waar ze het IB-programma aanbieden (Internationaal Baccalaureaat)? Is er geen Nederlands docent aanwezig en wilt uw kind toch het vak Nederlands doen? Dan is het IB Dutch Language A-programma van de Wereldschool interessant.  

Pre-IB

Het IB-programma is een pittig programma. Daarom biedt de Wereldschool een voorbereidingsjaar pr-IB aan. Op deze manier is de overgang naar het IB-programma makkelijker. Het is vergelijkbaar met 4 vwo, maar het accent ligt meer op schrijven en literatuur.  

IB-Dutch

Het IB-Dutch-programma zal uw kind in twee jaar afronden. De focus ligt meer op literatuur. Uw kind moet 10 boeken lezen uit verschillende periodes, genres en stijlen. Alle werken moeten in het Nederlands gelezen worden. Instromen kan op het moment dat uw kind 4 vwo met voldoende resultaat heeft afgesloten of het pre-IB-programma gevolgd heeft.  

Het IB-diploma is een mooie start van een internationale carrière of studie in het buitenland. Het diploma wordt namelijk in meer dan 100 landen door diverse universiteiten geaccepteerd!

Wilt u meer weten over dit programma? Wij geven u graag gratis en vrijblijvend een advies. Klik op de onderstaande knop en laat uw gegevens achter.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze in het overzicht.

0
Leerlingen
Per jaar
0
Landen
Leerlingen in meer dan 100 landen
0
Leerkrachten
Werken voor ons
0
Lespakketten
Verkocht