IB Programma

Bent je van plan je kind in te schrijven op een school in het buitenland waar ze het Internationaal Baccalaureaat programma (IB programma) aanbieden? Heb je vernomen dat er geen Nederlandse docent aanwezig is en wil je dat jouw kind hierdoor geen taalachterstand oploopt? Dan is het IB Dutch Language A-programma van de Wereldschool een uitkomst voor jouw kind!

Pre-IB in het buitenland

Het IB programma heeft een goede naam, maar staat ook bekend als een pittig programma. Om een kind hier goed op voor te bereiden bieden wij een voorbereidingsjaar pre-IB aan. Op deze manier went je kind aan de werkdruk en wordt de uiteindelijk overgang naar het IB-programma makkelijker.

IB-Dutch

Het IB-Dutch programma zal jouw kind in 2 jaar afronden. In dit programma ligt de focus op literatuur, waarvoor je kind 10 boeken moet lezen uit verschillende periodes, genres en stijlen. Al deze boeken en andere literatuur moeten in het Nederlands gelezen worden.

Het IB-diploma is een mooie start van een internationale carrière of studie in het buitenland. Het diploma wordt namelijk in meer dan 100 landen door universiteiten geaccepteerd.

Wat kost het IB-Dutch programma?

Denk je dat IB-Dutch goed aansluit bij de educatie van jouw kind en ben je benieuwd naar de kosten van dit pakket? Bekijk dan onze prijslijst.

Prijslijst

Wanneer kan je kind aan het programma beginnen?

Je kind kan instromen op het moment dat VWO 4 met een voldoende resultaat is afgerond of wanneer je kind het pre-IB-programma heeft gevolgd.

Wil je meer weten over het pre-IB-programma of IB-Dutch? Wij beantwoorden graag al jouw vragen en geven je desgewenst vrijblijvend een advies. Je kunt contact met ons opnemen via één van de contactmogelijkheden op de contactpagina of via onderstaande knop.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Verhalen van leerlingen en ouders

Andere pakketten bekijken?

We hebben nog veel meer pakketten, bekijk ze in het overzicht.