VO Compleet: volledig lespakket voortgezet onderwijs voor leerlingen in klas 1 t/m 6

Volg alle vakken in het vmbo-tl, havo én vwo.

Sociale contacten met andere Nederlandse leerlingen wereldwijd (online groepsonderwijs)
Voordeliger dan internationale scholen
Individueel de lessen doorlopen (online privé onderwijs)
Van klas 1 t/m 6

Online VO Compleet-pakket

Wil je dat je kind verzekerd is van kwalitatief goed Nederlands onderwijs in het buitenland? De Wereldschool biedt het volledige lespakket in het voortgezet onderwijs aan. Een compleet VO-pakket met alle vakken in het gewenste leerjaar op vmbo-tl, havo of vwo-niveau, inclusief groeps- én privélessen. Waar je kind zich ook bevindt, bij de Wereldschool zijn jullie verzekerd van kwalitatief goed Nederlands onderwijs!

12 juni informatiebijeenkomst

Interesse in het VO Compleet pakket? Op 12 juni is er een nieuwe online informatiebijeenkomst speciaal voor ouders. Stel hier al je vragen over het lespakket en ontdek de voordelen! 

Kind aan het schrijven

Inhoud lesprogramma

Het volledige onderwijspakket bevat standaard de online variant van het vak Nederlands en daarnaast de vakken van het gekozen leerjaar of profiel. Wil je liever het vak Nederlands met online lessen combineren? Dan is het ook mogelijk om een upgrade te doen naar Nederlands Online+. Bij deze variant krijgt je kind bij het vak Nederlands iedere week een één-op-één online les met een vakdocent Nederlands. Dit lespakket bevat ook:

Groepslessen
Privélessen

Meer weten of persoonlijk onderwijsadvies passend bij jullie situatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan om jullie wensen te bespreken.

Vind jij het belangrijk dat jouw kinderen de Nederlandse taal blijven ontwikkelen?
Maak het mogelijk via de Wereldschool en volg de lessen op jullie moment.

Waarom volledig Nederlands voortgezet onderwijs op afstand?

In alle genoemde gevallen is het volledige lespakket in het voortgezet onderwijs een geschikte oplossing om je kind goed onderwijs aan te bieden dat vergelijkbaar is met het regulier onderwijs in Nederland.

Daarnaast voldoet ons onderwijs aan alle kwaliteitseisen en werken we met bevoegde (vak)docenten. Dat is de kracht van de Wereldschool: verreweg het beste onderwijs!

Opleiden tot staatsexamens kan gewoon

Keert je kind terug naar Nederland voor een vervolgopleiding, dan is er een erkend diploma nodig van het gekozen vakkenpakket. Bij de Wereldschool leiden we je kind op tot aan het staatsexamen.

Je kind ontvangt na het behalen van de examens een erkend diploma. Hierdoor stroomt hij of zij soepel in voor een studie in Nederland. Meer informatie over het staatsexamen en het verschil met het centraal examen lees je hier.

Past een VO Compleet-pakket bij jullie kinderen?

Wil je graag uitgebreide informatie ontvangen, onze digitale onderwijsfolder bekijken met meer uitleg over het lesprogramma en staatsexamens? Vraag dan een adviesgesprek aan en de onderwijsadviseur neemt graag alle mogelijkheden met je door, passend bij jullie situatie.

Meer informatie? Vraag het hier aan!
meisje met werkboek Wereldschool
Meer pakketten van de Wereldschool

Voor de jongste kinderen heeft de Wereldschool het peuterpakket ontwikkeld. Het pakket is vooral bedoeld als informatiepakket en geeft je als ouder de handvatten om op een gestructureerde wijze aan de slag te gaan met de Nederlandse taal. Het is een zeer uitgebreid pakket waarmee je je kinderen voorbereidt op groep 1.

Info peuterpakket

Wij bieden het basisonderwijs aan vanaf groep 1 tot en met groep 8. We maken gebruik van officiële lesmethodes die de meeste scholen in Nederland ook gebruiken. Jouw kinderen maken bijvoorbeeld gewoon alle toetsen die ze anders op hun Nederlandse school hadden gemaakt, denk aan de Cito-toetsen. Op deze manier kun je altijd aantonen dat zij het Nederlandse onderwijs hebben onderhouden. Daarnaast word je begeleid door een docent op afstand.

Info basisonderwijs

Voor kinderen die de taal niet of beperkt beheersen, hebben wij het NT2-pakket ontwikkeld: Nederlands voor beginners. Jouw kind zal via Skype les krijgen van een docent op afstand. Je spreekt samen met de docent af wanneer de Skypelessen plaatsvinden, dit kan bijvoorbeeld ook in de avond of in de weekenden.

Info NT2

Een programma in samenwerking met de internationale school. Het IB-diploma wordt geaccepteerd door universiteiten in meer dan honderd landen over de hele wereld. Een mooie start van een internationale carrière!

Info IB-programma

Probeer je eens om het volgende in te beelden: jouw ouders hebben de beslissing genomen om naar het buitenland te verhuizen. Het is voor jou de eerste keer en je spreekt de taal niet. Na een aantal weken is het tijd voor de eerste schooldag. Met het rugtasje op stap je de bus in, op naar school! Eenmaal aangekomen staat jouw nieuwe leerkracht al klaar om je te ontvangen. Ze geeft je een hand en stelt zich voor: “Bonjour, je suis Marieke.” Je suis wat? Je begrijpt er niets van!

Info telencursussen

De Wereldschool heeft nog veel meer te bieden. Wij kunnen jouw kinderen testen om het niveau te bepalen, je ondersteunen bij jouw zoektocht naar een geschikte school en ga zo maar door.

Meer over testen en advies

Reviews

Ervaringen van onze leerlingen en ouders

Gaan jullie voor een volledig VO-lespakket in het Nederlands?

Schrijf je vandaag nog in bij de Wereldschool.