anderland boeken

Vanaf zomer 2021:

Sociale- en emotionele voorbereiding met een leuk en vernieuwd boek!

Sociaal- emotionele voorbereiding bij emigratie

Een vertrek naar het buitenland is spannend voor kinderen. Sommige kinderen vinden het een avontuur, anderen zien er tegen op. Het is belangrijk uw kinderen zowel sociaal als emotioneel voor te bereiden op de emigratie. Want hoe zit het nou met afscheid nemen, een andere cultuur, heimwee en ga zo maar door?

In het verleden boden we de Anderland-boeken aan. Momenteel werken we aan een vervanging. Wil je op de hoogte gehouden worden over de nieuwe boeken? Laat dan je gegevens achter!

Ontmoet andere reizigers, emigranten en expats!

Eenmaal per maand organiseert de Wereldschool een voorlichtingsbijeenkomst. Tijdens deze dag vertellen wij u alles over onderwijs in het buitenland. Ook de sociaal-emotionele voorbereiding komt uitgebreid aan bod. Tevens is dit dé dag om andere gezinnen te ontmoeten die vaak soortgelijke plannen hebben. Meld u snel aan want de voorlichting zit snel vol! Klik op de onderstaande link om u aan te melden.

Veel leesplezier en graag tot ziens!

Houd mij op de hoogte!

Kom als eerste te weten over ons nieuwe aanbod!