Korting op boek Succesvol Emigreren

Bedankt voor je deelname aan het webinar ‘Succesvol emigreren met kinderen’. Speciaal voor alle deelnemers geven we €5,- korting weg op het boek  Succesvol Emigreren van Eric Jan van Dorp!

Actiecode invoeren

In dit boek worden o.a. de meest populaire emigratie-bestemmingen besproken, voorzien van veel praktische aanwijzingen en diverse handige tips. Wat moet je doen om de korting te ontvangen?

1. Ga naar www.grenzenloos.nl
  2. Selecteer het boek Succesvol Emigreren en klik op bestellen
  3. Vul je gegevens in
  4. Onderaan het formulier voer je de kortingscode ‘webinar 2019’ in
  5. Klik op doorgaan en vervolg de stappen

Meer informatie over de Wereldschool?

De Wereldschool biedt Nederlands afstandsonderwijs aan kinderen van 2 tot en met 18 jaar. Jouw kind krijgt erkende lesmethodes , is onder begeleiding van bevoegde docenten en kan op elk moment van het jaar starten. Wil je weten hoe het onderwijs via de Wereldschool aangeboden wordt? Vraag een gratis adviesgesprek aan door te klikken op onderstaande button.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.