online Nederlandse les in het buitenland

Online Nederlandse les via Skype* in het buitenland

Bij de Wereldschool kunnen kinderen in het buitenland het vak Nederlands volgen met wekelijks Skypelessen. Dit online Nederlands lespakket is gericht op het ontwikkelen van de Nederlandse taal en sluit aan bij het regulier onderwijs in Nederland. Op het gewenste niveau leren lezen, schrijven en spreken zijn vaste onderdelen van dit lesprogramma.

Het Nederlands Online+ pakket is speciaal ontwikkeld voor kinderen van de basisschool groep 1 t/m 8 en het voortgezet onderwijs klas 1 t/m 6. Met dit pakket leren kinderen de Nederlandse taal met behulp van deskundige begeleiding en aansluitende lesstof.

*Voor dit pakket maken we gebruik van beeldbellen via: Skype, Microsoft Teams of Zoom.

*Let op: voor alle online lesprogramma’s is een laptop/PC met internetverbinding een vereiste. Wij raden aan om Google Chrome te gebruiken.

Wil je ook dat je kind(eren) online Nederlandse les aangeboden krijgen in het buitenland?

Verschil met Nederlands fysiek

Bij een fysiek pakket gaat je kind aan de slag met fysieke lesmaterialen en instructies. Daarnaast zijn er bij een fysiek pakket minder skypemomenten ingepland met de docent. Wereldschoolleerlingen krijgen bij het volgen van de Nederlandse lessen in het buitenland maandelijks een coachingsgesprek met de docent. Met het online Nederlands pakket krijgt jouw kind wekelijks Skypelessen. Vraag een gratis adviesgesprek aan voor meer informatie over het Online+ pakket.

Nederlands Online+ is inclusief:

✔Wekelijks privéles met de docent via Skype, Teams of Zoom
✔Complete leerlijn Nederlands
✔Huiswerktaken in online lesomgeving
✔Alle lesmaterialen met werkboeken en leesboeken
✔Direct feedback op huiswerk en toetsen

Meer informatie over het Online+ pakket?

Vraag hier meer informatie aan. Laat jouw gegevens achter door te klikken op onderstaande button.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over Nederlands Online+

Vul hier jouw gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.

Actie! Gratis tijdschriften voor jong & oud.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Let op: aanvraag voor de Nederlandse taal voor volwassenen graag indienen bij www.kleurrijker.nl
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek . Daarom geven wij graag een passend advies. Vul hier je gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.