Online Nederlandse les via Skype in het buitenland

Vanaf september 2018 biedt de Wereldschool een nieuw pakket aan: het vak Nederlands met wekelijks Skypelessen. Dit online Nederlands lespakket is gericht op het ontwikkelen van de Nederlandse taal.

Het Nederlands Online+ pakket is speciaal ontwikkeld voor kinderen van de basisschool groep 1 t/m 8 en het voortgezet onderwijs klas 1 t/m 6. Met dit pakket leren kinderen de Nederlandse taal met behulp van deskundige begeleiding en aansluitende lesstof.

Verschil met normaal Nederlands pakket (fysiek)

Wereldschoolleerlingen krijgen bij het volgen van de Nederlandse les maandelijks een coachingsgesprek met de docent. Met het nieuwe Nederlands pakket krijgt jouw kind wekelijks Skypelessen. Vraag door middel van de button helemaal onderin een gratis adviesgesprek aan voor meer informatie over het Online+ pakket.

Nederlands Online+ is inclusief:

✔Wekelijks privéles van de docent via Skype
✔Complete leerlijn Nederlands
✔Huiswerktaken in online lesomgeving
✔Alle lesmaterialen met werkboeken en leesboeken
✔Feedback op huiswerk en toetsen
✔Inschrijf- en administratiekosten

Wil je ook dat jouw kind(eren) online Nederlandse les leren (schrijven, lezen en spreken)?

Meer informatie over het Online+ pakket?

Vraag hier meer informatie aan. Laat jouw gegevens achter door te klikken op onderstaande button.

Ja, ik ontvang graag meer informatie over Nederlands Online+

Vul hier jouw gegevens in, wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek en daarom geven wij graag een passend advies. Vul de onderstaande gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis adviesgesprek

Iedere situatie is uniek . Daarom geven wij graag een passend advies. Vul hier je gegevens in. Een adviseur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op!
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.