Op reis met leerplichtige kinderen?

Veel ouders dromen van een (wereld)reis met hun kinderen. Op sabbatical, de kinderen iets van de wereld laten zien en iets van andere culturen meegeven. Zeker een enorme verrijking en iets wat ze de rest van hun leven mee zullen nemen. Echter krijgt u wel te maken met de leerplicht. Wij krijgen bijna dagelijks vragen over de leerplicht. Kennelijk heerst er bij veel mensen onduidelijkheid over dit onderwerp. Daarom hebben wij een whitepaper geschreven die u de handvatten meegeven om goed voorbereid het gesprek in te gaan!

Goed voorbereid het gesprek in!

Een goede voorbereiding is het halve werk zeggen ze wel eens. Met deze whitepaper krijgt u de handvatten toegereikt om goed voorbereid het gesprek met de leerplichtambtenaar in te gaan.

Als er toch nog vragen zijn, neem dan gerust contact met ons op. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden!

Scroll naar beneden om het whitepaper te downloaden!

Download pdf leerplicht

• Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.