Ontvang je lespakket Nederlands met de Sinterklaasactie!

Ga goed van start met de Nederlandse taal met een Sinterklaaspakket voor het hele gezin*. Meld je kind voor 9 december aan en ontvang naast het lespakket Nederlands:

• overheerlijke oer-Hollandse chocolade letters;
  • lekkere pepernoten;
  • schuimpjes;
  • taai taai;
  • schoencadeautje.

Ik wil een pakket!

Waarom de Nederlandse taal?

Het is essentieel om de Nederlandse taal op peil te houden voor bijvoorbeeld terugkeer naar Nederland of het onderhouden van contact met familie en vrienden in Nederland. Thuis Nederlands spreken blijkt uit onderzoek niet voldoende te zijn. Met een lespakket via de Wereldschool leert je kind naast de woordenschat en het spreken, ook Nederlandse spelling- en grammaticaregels. Tevens krijgen kinderen diverse leesopdrachten om de taal goed te begrijpen en andere vaardigheden te ontwikkelen.
De Wereldschool biedt officiële lesmethodes die ook in het Nederlands onderwijs worden gehanteerd. Wil je je kind de Nederlandse taal en cultuur meegeven of wil je deze bijhouden? Meld je dan direct aan en ga van start!

Gratis adviesgesprek

Meer weten over de Wereldschool?

De Wereldschool biedt afstandsonderwijs aan in het buitenland. De lessen worden gevolgd door kinderen van expats, emigranten en (wereld)reizigers. We bieden volledige lespakketten voor basis- en voortgezet onderwijs. Je kunt ook kiezen uit het vak Nederlands of andere losse vakken. Stel je eigen vakkenpakket samen. Wil je graag meer informatie ontvangen over het afstandsonderwijs? Onze adviseurs denken graag met je mee. Bekijk onze pagina over lesprogramma’s voor meer informatie over het onderwijs in het buitenland.

*Alleen aanmeldingen voor het vak Nederlands in het basis- en voortgezet onderwijs komen in aanmerking voor de Sinterklaasactie. Het Sinterklaaspakket is per gezin.

Sinterklaasactie

Wil je naast het lespakket Nederlands ook een verrassingspakket ontvangen? Vul dan je gegevens in.
  • Dit moeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt, ga je akkoord met ons privacy policy.