Gratis verzending lespakket binnen Nederland

Alle bestellingen binnen Nederland worden gratis verzonden. Heb je familie in Nederland die het pakket mee kunnen nemen of woon je nog in Nederland? Dan raden we aan om het pakket binnen Nederland te laten bezorgen. Het komt voordeliger uit wanneer het pakket in Nederland verzonden kan worden.

Verzending lespakket naar het buitenland

Voor bestellingen buiten Nederland worden verzendkosten in rekening gebracht. Het tarief is afhankelijk van het land waar het naartoe verzonden moet worden en het gewicht en de afmeting van het pakket. We zullen je achteraf, na het plaatsen van de bestelling, via het bekende e-mailadres informeren over de verzendkosten.

Verzending bevestigen

Voor bestellingen die buiten Nederland worden verzonden

Na het plaatsen van een bestelling via onze webshop dien je de verzendfactuur achteraf te betalen. Dit geldt alleen voor verzending buiten Nederland. Na telefonisch contact ontvang je een losse factuur. Wanneer de betaling van de verzendfactuur voldaan is, wordt de bestelling bevestigd en gereedgemaakt voor verzending. Na betaling van de verzendkosten kan het ongeveer 2 weken duren voordat het pakket is geleverd in het buitenland. Voor verzendingen binnen Nederland kan dit ongeveer 5 werkdagen duren.

Wil je het pakket zelf ophalen? Dat kan! Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Bezorgdiensten

Verzendingen binnen Nederland worden bezorgd door PostNL, DHL of UPS. Voor bestellingen buiten Nederland zijn UPS, DHL of FedEx mogelijk de bezorgdiensten die de levering doen.

Contact opnemen?

Heb je vragen over je bestelling? Neem dan contact met ons op via info@wereldschool.nl of bel naar +31 320 22 99 27.