webinar belasting

Webinar:
Fiscale aspecten van emigratie

Meld je aan voor het webinar

Ga je emigreren of woon je sinds kort in het buitenland? En heb je inkomsten uit Nederland? Dan heeft het gevolgen voor de inkomstenbelasting. Tijdens het webinar vertellen we je er alles over! Je ontvangt praktische tips en informatie:

  • Wanneer ben ik eigenlijk gemigreerd?
  • Belastingheffing woning in Nederland
  • Pensioenen
  • Tips/aandachtspunten bij de aangifte

En meer! Kijk live 14 juli om 19:30 (lokale tijd) mee en stel al je vragen! Het webinar is te bekijken vanuit je laptop, mobiel of tablet.

Aanmelden online webinar op 14 juli om 19:30 u (lokale tijd)

Het webinar is op dinsdag 14 juli, en gaat om 19:30 uur (Nederlandse tijd) van start. Noteer dit in je agenda. Heb je vragen? Stel die gerust! 

Presentatie

De presentatie wordt verzorgd door Jasper Jansen. Hij is belastingadviseur en fiscalist bij Belastinaagifteshop.nl. Hij verzorgt professioneel en passend advies. Heb je een specifieke vraag voor jouw bijzondere situatie. Jasper bespreekt deze vragen graag met je tijdens en zelfs ná het webinar!

webinar belasting Jasper Jansen

Een webinar, hoe werkt dat?

Een webinar is een online presentatie die je gewoon thuis vanachter je computer, telefoon of tablet kan bijwonen. Je ontvangt van ons een link per mail met toegang tot het webinar. Bewaar deze goed, want hiermee krijg je toegang!

  • Na aanmelding ontvang je een unieke link.
  • Een dag van te voren ontvang je een reminder.
  • Op de dag zelf klik je op de link. Wij maken gebruik van WebinarGeek. Dit programma opent automatisch na het klikken op de link.
  • Tijdens het webinar kun je live vragen stellen via de chat.
  • Na een dag ontvang je de opname van het webinar.

Helaas! Ik heb al wat anders gepland…

Geen probleem! Het is verstandig om je vooralsnog voor het webinar aan te melden. We nemen het namelijk op en zullen de opname toesturen per e-mail. Je kan het webinar dan op elk moment terugkijken. Helaas is het dan niet mogelijk om live vragen te stellen. Mocht je na afloop toch vragen hebben? Mail dan je vragen naar info@wereldschool.nl.

Webinars in het verleden

De Wereldschool heeft vorig jaar en het jaar daarvoor meerdere webinars georganiseerd, zoals ‘Je kind meertalig opvoeden’, ‘De leerplicht in combinatie met een wereldreis?’ of ‘Succesvol emigreren met kinderen’. Klik op onderstaande link om alle webinars terug te kijken. Vergeet dan ook niet om te abonneren op ons YouTube-kanaal. We plaatsen regelmatig leuke vlogs!