stage frontoffice

Meewerkstage frontoffice: marketing en sales

Binnen de Wereldschool hebben we een meewerkstage beschikbaar! Wil jij werken binnen een dynamisch, ambitieus en internationaal bedrijf waar je mag meewerken met de sales en marketing afdeling? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als stagiaire frontoffice ben je verantwoordelijk voor taken, zoals het CRM-systeem bijwerken, het salesteam ondersteunen, ondersteuning bieden bij marketingprojecten en – werkzaamheden. Ook ben je samen met het frontoffice team verantwoordelijk voor de klantrelaties. Je kunt vragen verwachten over onder andere onze lespakketten, groepslessen of webinars/evenementen. Iedere maand is er een teamvergadering en wekelijks een afdelingsoverleg die je bijwoont. Jouw input is bij ieder proces waardevol!

Wat bieden wij?

  • Een afwisselende stage binnen een enthousiast, jong en collegiaal team van professionals;
  • Ruimte voor eigen onderzoeksopdracht;
  • Contacten over de hele wereld;
  • Een stagevergoeding

Wat neem je mee?

  • Je volgt een mbo- of hbo-opleiding.
  • Je volgt een opleiding in de richting van bedrijfskunde, commerciële economie, International Business of marketing, sales en/of communicatie;
  • Je bent geïnteresseerd in CRM-systemen en klantrelaties;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • Je werkt zorgvuldig en houdt van administratieve taken.

Over de Wereldschool

De Wereldschool, onderdeel van IVIO, is een afstandsonderwijsorganisatie. We hebben een divers aanbod aan lespakketten waar kinderen van over de hele wereld gebruik van maken. Met het onderwijs voorkomen we een (taal)achterstand bij de kinderen, zodat zij zonder problemen kunnen instromen in het Nederlandse schoolsysteem of vervolgstudie. Met 1000 leerlingen over de hele wereld en 50 docenten in dienst, hoor je iedere dag een nieuw inspirerend verhaal.


“Werken bij de Wereldschool betekent de ruimte krijgen om mezelf professioneel te ontwikkelen, de ruimte krijgen om mij te verdiepen in de doorgroeimogelijkheden binnen mijn vak en vooral de ruimte om te achterhalen wie ik daadwerkelijk ben. Het is geen enkele dag te saai en er zit voldoende uitdaging in de projecten, groot of klein.”
Yatsury Riera
Marketeer

 

Enthousiast?

Wij komen graag met jou in contact! Stuur jouw CV en motivatie op naar info@wereldschool.nl.  Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via info@wereldschool.nl of 0320-22 99 68.