vacature stage onderwijskundige

Meewerkstage Onderwijs, Kwaliteit & Ontwikkeling

Per januari 2022 hebben we bij IVIO Wereldschool een meewerkstage beschikbaar bij de afdeling Kwaliteit & Ontwikkeling. Wil jij meewerken in een dynamisch, ambitieus en internationaal bedrijf waar je mag meewerken aan het ontwikkelen van lesmateriaal? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Tijdens je meeloopstage ben je verantwoordelijk voor het onderzoeken, uitdenken en ontwikkelen van lesmateriaal ten behoeve van afstandsonderwijs. Kwaliteit van onderwijs staat dan ook hoog in je vaandel.

We hebben een specifieke opdracht waar we je graag voor inzetten:

Je doet onderzoek naar de diverse methodes die op de markt zijn voor de wereldoriëntatievakken in het basisonderwijs (Aardrijkskunde, Geschiedenis, Natuur en Techniek). Je ontwikkelt een visie op het aanbieden van deze vakken middels afstandsonderwijs. Je werkt je idee uit en doet een voorstel naar het team.

Los van de opdracht draai je mee op de afdeling Kwaliteit & Ontwikkeling en zal je een inhoudelijke bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de andere lespakketten die in 2022 vernieuwd moeten worden (bijvoorbeeld Begrijpend lezen en Rekenen) in onze digitale omgeving. Op die manier krijg je goed zicht op de veelzijdigheid van het werken als onderwijskundige bij IVIO Wereldschool.

Wij bieden:

• Een afwisselende stage binnen een enthousiast, jong en collegiaal team van professionals;
  • Ruimte voor eigen initiatief;
  • Mogelijkheid om de organisatie in zijn geheel te leren kennen;
  • Contacten over de hele wereld;
  • Een stagevergoeding.

• Je volgt een opleiding onderwijswetenschappen of onderwijskunde
  • Je hebt kennis van/bent geïnteresseerd in de nieuwste onderwijstechnologieën;
  • Je beschikt over goede communicatieve en redactionele vaardigheden;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep in het basisonderwijs.
  • Je stage vindt plaats in de periode januari – juli (aantal uren en dagen in overleg)

IVIO-Wereldschool verzorgt Nederlands onderwijs voor kinderen in meer dan 100 landen. De Wereldschool verzorgt basisonderwijs en voortgezet onderwijs (vmbo-tl, havo en vwo) tot aan het staatsexamen. De doelgroepen van de Wereldschool zijn kinderen van expats, zendingsgezinnen, reizigers en emigranten.  De Wereldschool is onderdeel van de KMM-Groep en valt onder het IVIO label (Instituut Voor Individuele Ontwikkeling).

De Wereldschool werkt met een jong en ambitieus team vanuit Lelystad.

Enthousiast?

Wij komen graag meer te weten over jou? Stuur jouw CV en motivatie op naar Iris Bonhof iris.bonhof@wereldschool.nl. Heb je vragen over de vacature? Neem dan gerust contact met ons op via zojuist genoemde mailadres of 0320-22 99 66.

Geniet van zomer met de Summerschool: ontdek diverse lesthema's en geef je kind gratis op!