De dag van MIJN leerkracht!

De dag van MIJN leerkracht!

dag van de leerkracht

5 oktober is het de dag van de leerkracht. Het perfecte moment om de leerkracht eens in het zonnetje te zetten!

Win een avondje uit voor je juf/meester!

Jij kan een leuke avond uit voor je leerkracht winnen! Het enige wat je hoeft te doen is aan ons laten weten waarom jouw juf of meester de beste leerkracht van de wereld is. Misschien omdat hij/zij altijd grappig is, soms steng is maar wel rechtvaardig, al je vragen beantwoord en ga zo maar door. Alleen jij weet de reden waarom jouw leerkracht de beste is.

Hoe je dit doet mag je zelf bepalen. Dit kan bijvoorbeeld met een leuke tekening, een kaart, een geschreven stukje, een gedicht, noem het maar op.

Naast het feit dat je de leerkracht trakteert op een leuk avondje uit, is het natuurlijk ook gewoon leuk voor de leerkracht om te lezen waarom hij/zij het zo goed doet.

Ook jij maakt kans op een prijs!

Daarnaast hebben we ook nog een aparte prijs voor degene die de leukste en creatiefste inzending heeft. Dus ook jij maakt kans op een prijs!

Stuur je inzending voor 4 oktober naar info@wereldschool.nl. Dan zorgen wij dat de inzendingen 5 oktober bij de leerkrachten terecht komen zodat het daadwerkelijk de dag van de leerkracht is!

Je mag de inzending ook via Facebook delen!

 

 

 

Pre-order actie: Schrijf je kind vóór 1 juni in en profiteer!