Eenvoudig online aanmelden via de Wereldschool!

online aanmelden leerlingen wereldschool

Bij de Wereldschool zijn we volop in ontwikkeling. In de afgelopen maanden zijn we onder andere over gegaan op een nieuw leerlingvolgsysteem en hebben we ons lesmateriaal gedigitaliseerd. Naast deze leuke, nieuwe ontwikkelingen zijn we achter de schermen ook volop bezig geweest met het vergemakkelijken van het aanmeldproces van onze leerlingen. Vanaf nu kunnen ouders online hun kinderen aanmelden bij de Wereldschool!

Bekijk het hier

Een duidelijk overzicht van ons lesaanbod

Met het online aanmeldformulier kun je eenvoudig per leerjaar zien welke vakken we aanbieden. Voorheen werden leerlingen aangemeld met een aanmeldformulier in PDF dat ingevuld en ingescand werd door de ouders. We hebben opgemerkt dat veel ouders met het oude aanmeldformulier (en ook op onze website) niet in een oogopslag konden zien wat ons aanbod was. Met het nieuwe aanmeldformulier brengen we daar verandering in. Voortaan kan je makkelijker en sneller je kind(eren) aanmelden voor een nieuw schooljaar!

Ben je ook benieuwd naar ons lesaanbod en hoe we dit overzichtelijker hebben gemaakt? Bekijk dan op onze website wat we aanbieden, kies uit:

laptopscherm online aanmeldformulier leerlingen

Jouw kind aanmelden voor het nieuwe schooljaar?

Ga dan snel naar het aanmeldformulier op onze website. Aanmelden bij de Wereldschool betekent:

  • Kwalitatief goed Nederlands onderwijs
  • Je kind loopt geen (taal)achterstand op
  • Breed aanbod Nederlandse schoolvakken
  • Erkend Nederlands onderwijs
  • Flexibel onderwijs

Tevens kunnen ouders die de mogelijkheid hebben om het pakket in Nederland te laten bezorgen profiteren van gratis verzending.

Meer weten over de Wereldschool?

Ga je binnenkort reizen, emigreren of tijdelijk werken in het buitenland en ben je op zoek naar kwalitatief goed onderwijs voor je kind(eren)? En heb je vragen over het afstandsonderwijs via de Wereldschool? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan of neem direct contact met ons op. Onze onderwijsadviseurs staan je graag te woord.