We-Sea-Waste familie keert terug: laatste vlog!

ervaringen wereldreis familie kooijman
Familie Kooijman is terug in Nederland. Na maandenlang rondreizen door Europa om zwerfafval tegen te gaan voor hun project We Sea Waste, zijn familie en vrienden in Nederland blij dat ze weer terug zijn! Ook de Wereldschool is trots op Roos, Sofie en Jord en hoe zij vastberaden het onderwijs hebben gevolgd. In het vorige blogartikel blikken de kinderen op hun reis. Het einde van hun reis betekent ook de laatste vlog van familie Kooijman.

Laatste vlog: de meest memorabele momenten van de afgelopen 8 maanden

Bekijk onderstaand de vlog van familie Kooijman. De familie heeft mooie en minder leuke momenten meegemaakt tijdens hun reis. De leukste ervaringen en mooie momenten tijdens hun reis hebben zij op beeld vastgelegd. Wat vonden ze nou het allerleukst tijdens hun reis? Het paardrijden in Marokko of Valencia, surfen of het stoombad in Griekenland?

Vond je deze video ook heel leuk? Vergeet dan niet om de video te liken en te abonneren op ons YouTube-kanaal!

We Sea Waste blijven volgen?

www.facebook.com/WeSeaWaste/
www.instagram.com/weseawaste/
www.linkedin.com/company/we-sea-waste/
www.twitter.com/WeSeaWaste
www.we-sea-waste.eu
https://www.instagram.com/roos.on.tour/

 

Meer vlogs van de We-Sea-Waste familie bekijken?

Neem een kijkje in de vorige vlog hoe Jord aan de slag gaat met het Nederlands Online lesprogramma. Alle vlogs van familie Kooijman kun je terugvinden op ons YouTube-kanaal. Vergeet dan niet om te abonneren op ons kanaal en deze video te liken!

Wil je ook een rondreis doen en kwalitatief goed onderwijs blijven volgen?

Met de lesprogramma’s van de Wereldschool kunnen kinderen van reizigers het Nederlands onderwijs blijven volgen. Het voordeel hiervan is dat kinderen bij terugkeer een goede instromen in het Nederlands onderwijssysteem. Ben je ook geïnteresseerd in één van onze lespakketten? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we helpen je graag verder!

Pre-order actie: Schrijf je kind vóór 1 juni in en profiteer!