Vlog familie Middelveld: inloggen OnderwijsOnline en studievoortgang bekijken

Vlog familie Middelveld: inloggen OnderwijsOnline en studievoortgang bekijken

Er staat weer een nieuwe vlog online van familie Middelveld. In deze video zie je kort hoe ze inlogt in #OnderwijsOnline en de schoolresultaten bekijkt van ieder kind. Tevens laat Nancy de chatfunctie zien, waarmee ouders en docenten eenvoudig met elkaar kunnen communiceren.

Vlog bekijken

Ben je ook benieuwd naar de nieuwe vlog? Check hem dan hier:

Vergeet niet om deze vlog en andere video’s te liken en te abonneren op ons YouTube kanaal! Daar vind je nog meer vlogs van familie Middelveld en andere gezinnen die afgelopen jaren het onderwijs volgen via de Wereldschool.

Lespakketten Nick en Leah

Nick volgt dit schooljaar de basisvakken Nederlands, schrijven en rekenen in groep 3. Leah volgt Nederlands voor groep 1.

Meer weten over ons afstandsonderwijs tijdens een (wereld)reis?

Ga je net als deze familie op reis en wil je meer weten welke lesprogramma’s geschikt zijn voor je kind? De Wereldschool biedt verschillende lespakketten aan in het basis– en voortgezet onderwijs aan. Zo kan je kind heel flexibel en op eigen tempo het afstandsonderwijs volgen. Voor vrijblijvend advies of meer informatie, meld je dan aan voor een gratis adviesgesprek middels ons aanmeldformulier.