Terugkijken webinar TCK

Bekijk het webinar TCK nu terug!

Omdat wij heel vaak de vraag of het webinar terug te kijken was, heeft Denise Drost-Ridder het webinar opgenomen. Wij hebben het webinar inmiddels op ons Youtube-kanaal geplaatst. Klik op de onderstaande link om het webinar terug te kijken.

Terugkijken webinar TCK

Daarnaast tref je de slides van de presentatie in de bijlage aan. Mocht je nog vragen hebben over het onderwerp, laat dan gerust van je horen!

Waar dan ook

Je kan het boek natuurlijk ook zelf bestellen. Het boek is beschikbaar als E-Book en als paperback en is nu afgeprijsd.

Bestel ‘Waar dan ook’ als E-book

Bestel ‘Waar dan ook’ als Paperback

 

Nederlandse les

Denise heeft het al een keer kort benoemd: het is belangrijk om het Nederlands goed op niveau te houden. Op deze manier zorg je ervoor dat je kind contact met familie kan onderhouden en bij een eventuele terugkeer naar Nederland makkelijker kan integreren. Wil je hier meer informatie over? Vul dan het contactformulier in. Klik op de onderstaande link.

Informatie Nederlands op afstand

 

Onderwerpen vervolg webinars

Dit webinar was voor de Wereldschool een try-out. Wij zijn er in ieder geval heel enthousiast over en zijn blij met de vele positieve reacties die we hebben gehad. Omdat het een eerste keer was, heb jij misschien wel een tip of opmerking. Wij staan open voor alle feedback!

Daarnaast willen we in de toekomst vaker webinars gaan organiseren. Wij zijn dan ook benieuwd naar welke onderwerpen jullie eventueel interessant zouden vinden. Waar zou jij graag een webinar van zien? Laat het aan ons weten!

 

Volg ons ook op Facebook , Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte!