Voorlichting Wereldschool in het Archeon

3 november, voorlichting Wereldschool  op VMRK-dag Archeon (50% korting op de entree)

Laat je inspireren! Op 3 november is de Verre Reizen met Kinderen Beurs dé plek waar reislustige gezinnen samenkomen om inspiratie op te doen voor hun toekomstige verre reis. De enige beurs die ook voor kinderen een feestje is. Ontmoet gezinnen en reisspecialisten die je alle ins en outs kunnen vertellen over jullie droombestemming. Een bezoek aan de VRMK-beurs is een goede eerste stap op weg naar jullie verre reis of vakantie! Ook Wereldschool is aanwezig voor gratis advies aan reizigers (maar ook aan expats en emigranten).

Wereldschool

Tijdens de voorlichting vertelt Wereldschool hoe afstandsonderwijs werkt, daarnaast zijn de lespakketten te bekijken. Hoewel tijdens de voorlichting ook reistips worden gegeven, is de voorlichting ook toegankelijk voor expats en emigranten en andere gezinnen die niet op reis gaan. Daarnaast is er bij te stand voldoende ruimte voor een persoonlijke advies.

Archeon

Naast alle informatie over wereldse reizen maak je bij het Archeon een verre reis terug in de tijd. Waan je in de prehistorie, Romeinse tijd of Middeleeuwen tijdens een wandeling over het park. Dwaal door het doolhof of leef je uit in de speeltuin! Zie ook: www.archeon.nl.

Kaarten

Meld je aan voor de voorlichting van de Wereldschool op de website van de Wereldschool. Na aanmelding ontvangt u een code waarmee u met korting toegangskaarten kunt bestellen. Een kaart voor 2 volwassenen en 2 kinderen kost €24,75. U krijgt met deze kaarten toegang tot het park, de beurs en u kunt gratis deelnemen aan de voorlichting van de Wereldschool.

Pre-order actie: Schrijf je kind vóór 1 juni in en profiteer!