Vroege aanmelders opgelet!

Veel leerlingen beginnen na de zomer met het nieuwe schooljaar. Waarschijnlijk geldt dit ook voor uw kind(eren). We hopen dat u en uw kind(eren) nu al met voldoening terugkijken op de gevolgde vakken van dit schooljaar, ook al hebben de meeste kinderen hun vak(en) nog niet afgesloten.

Bent u voornemens ook het komende schooljaar in het buitenland door te brengen, dan hopen we dat u weer gebruik zult maken van de Wereldschool. Graag brengen wij onder uw aandacht dat wij de gehele zomer geopend zijn. Bent u dus deze zomer in Nederland, dan bent u uiteraard van harte welkom als u het een en ander wilt bespreken.

Om te voorkomen dat straks door de zomerdrukte het bestelde lespakket voor het komend jaar niet op het gewenste tijdstip geleverd kan worden, adviseren wij u ruim op tijd uw aanmelding te doen.

Dit kan via de aanmeldformulieren op onze website.

Bij alle aanmeldingen die vóór 20 juni geplaatst worden, krijgt u gratis het spel ‘Kleine Avonturen voor ouder en kind’ meegestuurd. Een blik boordevol inspiratie voor een waanzinnige en doldwaze middag voor ouder en kind.

Wilt u overleggen over de te kiezen vakken of heeft u andere vragen, aarzelt u dan niet ons te mailen of te bellen.