Wereldschool in de prijzen!

Steeds meer kinderen volgen afstandsonderwijs!

IVIO-Wereldschool behoort  tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en is daarmee een FD Gazelle. De prijs voor financiële hoogvliegers van Nederland wordt jaarlijks uitgereikt door het Financieele Dagblad (FD).

IVIO-Wereldschool kreeg de onderscheiding op 22 november tijdens de feestelijke uitreiking van de FD Gazellen Awards voor de regio West in Theater Amsterdam.  De regio West omvat de provincies Flevoland, Noord –en Zuid-Holland.

Jaarlijks reikt Het Financieele Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om als FD Gazelle in aanmerking te komen moeten ondernemingen binnen drie jaar een omzetgroei van minimaal 20% realiseren, een positief netto resultaat behalen en financieel gezond zijn. Deze beoordeling wordt ondersteund door de database van Graydon, waarin financiële gegevens van 2 miljoen actieve Nederlandse bedrijven zijn opgenomen.

Aarti Shamlal – Bagoe van IVIO-Wereldschool toont zich zeer verheugd met de bereikte resultaten: “Nederlandse kinderen die in het buitenland wonen maken steeds meer gebruik van de lesprogramma’s van de Wereldschool. Zonder Nederlandse lessen lopen kinderen immers snel een taalachterstand op. Ook de  woordenschat en vooral de schrijfvaardigheden ontwikkelen zich minder snel of helemaal niet, waardoor problemen ontstaan bij terugkeer in Nederland. Vooral de laatste tijd neemt de populariteit van de Wereldschool toe; we bieden nu afstandsonderwijs in meer dan 120 landen.”

 

Volg ons ook op Facebook , Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte!