onderwijs voor kinderen van expats

Het beste afstandsonderwijs voor kinderen van expats

Opereert jouw bedrijf internationaal? Dan gaan er regelmatig collega’s naar het buitenland. Vaak inclusief hun gezin met schoolgaande kinderen.

Uiteraard wil je dat je collega zich volledig kan storten op de nieuwe werkuitdaging. Zorg er dus voor dat de overgang ook voor het gezin soepel verloopt. En schakel een expert in om de onderwijsbegeleiding van a tot z uit handen te nemen. Wonen en werken in het buitenland gaat makkelijker met de expertise en diensten van de Wereldschool. Ontdek hier de mogelijkheden voor het onderwijs voor kinderen van expats!

Wij regelen het onderwijs

De pakketten van de Wereldschool zijn uitermate geschikt voor (tijdelijk) thuisonderwijs en zijn van hetzelfde niveau als het regulier onderwijs in Nederland. Dit is weer een zorg minder voor jou en jouw werknemer. Kom met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken. Deel je vragen, zorgen en verzoeken met ons!

Wij werken voor diverse organisaties, waaronder Shell, Ministerie van Defensie en Havenbedrijf Rotterdam.

Ook samenwerken? Snel geregeld!

Ben je benieuwd wat de Wereldschool voor jouw werknemers kan betekenen? Vraag dan een persoonlijk gesprek aan met onze Sales- en Relatiemanager Bianca Maaskant. Zij beantwoordt al je vragen. Het bespreken van de onderwijsmogelijkheden komt ook aan orde.

onderwijs in het buitenland voor kinderen van expats

Wil je weten wat een samenwerking met de Wereldschool inhoudt?

Meer dan afstandsonderwijs

We kijken graag verder dan alleen het onderwijs zelf en hebben daarom meerdere onderwijskundigen in dienst zodat jouw werknemers met alle onderwijskundige vraagstukken direct geholpen worden. Profiteer van de volgende mogelijkheden bij de Wereldschool:

• Vrijblijvend kennismakingsgesprek telefonisch, via Skype of op locatie
  • Voorlichtingsdagen bij de Wereldschool, online of op een fysieke locatie.
  • Scholenadvies op maat
  • Begeleiding bij terugkeer naar Nederland

Op deze pagina vind je ons volledige aanbod.

Stichting NOB

Waarom kiezen voor de Wereldschool?

De Wereldschool is meer dan een losstaande instelling, zo zijn wij aangesloten bij Stichting NOB; het netwerk van Nederlands onderwijs wereldwijd dat erkend is door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur. Tevens heeft de Wereldschool samenwerkingsverbanden met diverse onderwijsinstellingen. Hierdoor is je werknemer altijd verzekerd van passend advies en voldoende ondersteuning bij vertrek of terugkeer. Bovendien is de Wereldschool door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur erkend als een officiële school. Alle rapportages en dergelijke zijn dus rechtsgeldig.

Nieuwsupdates voor expats

eindexamens resultaten Wereldschool 2020

Mooie resultaten voor Wereldschoolleerlingen bij hun eindexamens!

Mooie resultaten eindexamenleerlingen Ook dit jaar hebben weer 30 Wereldschoolleerlingen hun examens afgelegd. Vijf leerlingen deden het IB-examen op hun eigen internationale school. Zij zijn allemaal geslaagd! Daarnaast hebben 5 leerlingen vwo-examen gedaan, 13 havo-examen en 7 vmbo-examen. Zij volgden hun lessen met een volledig

Lees artikel »
scores diataaltoetsen vo 1 en 2

Publicatie voortgangstoetsen vo 1 en 2

Publicatie voortgangstoetsen vo 1 en vo 2 Net als voorgaande jaren hebben de leerlingen van de Wereldschool in vo 1 en vo 2 aan het einde van hun schooljaar een voortgangstoets gedaan. Dit jaar zijn we gestart met een pilot met Diataaltoetsen. Van deze toetsen

Lees artikel »

Blijf op de hoogte!

Wereldschool voor bedrijven
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.