Het beste afstandsonderwijs voor de kinderen van expats

Als werkgever wilt u natuurlijk zoveel mogelijk zorgen bij de werknemer wegnemen zodat uw werknemer zich volledig kan storten op de nieuwe uitdaging. In veel gevallen betekent een opdracht in het buitenland dat het hele gezin mee gaat, inclusief schoolgaande kinderen.  Daarnaast is de opdracht vaak tijdelijk, wat betekent dat het vaak zeker is dat de kinderen weer in het Nederlandse schoolsysteem moeten instromen.  Met een pakket van de Wereldschool is dit geen probleem! Dit is in ieder geval een zorg minder voor uw werknemer. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan alleen afstandsonderwijs

De Wereldschool biedt al 70 jaar Nederlands onderwijs op afstand aan. Inmiddels hebben we 1.000 leerlingen verspreid over 109 landen. We zijn de enige school die het volledige basis- en voorgezet onderwijs aanbieden, tot aan het staatsexamen vmbo-tl, havo en vwo.  Een los vak, bijvoorbeeld alleen Nederlands, is natuurlijk ook mogelijk.

Maar we doen meer dan alleen het bieden van onderwijs. Zo hebben wij bijvoorbeeld meerdere onderwijskundigen in dienst zodat wij uw werknemer met alle onderwijskundige vraagstukken kunnen helpen.

Denk verder aan:

• Altijd een gratis adviesgesprek;
  • Indien gewenst: een presentatie bij u op kantoor;
  • Voorlichtingsdagen bij de Wereldschool;
  • Voorbereidende taalcursussen;
  • Niveautesten;
  • Scholenadvies;
  • RT mogelijkheden;
  • Begeleiding bij terugkeer naar Nederland.

Klik hier om het aanbod van de Wereldschool te bekijken.

Online nederlandse les op afstand
Sinds 1948, actief in 109 landen!

Meer dan alleen de Wereldschool

De Wereldschool heeft gedurende de 70 jaar een enorm netwerk opgebouwd. Ook heeft de Wereldschool een enorm netwerk van Nederlandse scholen door het dochterbedrijf IVIO@School. IVIO@School werkt met honderden scholen samen en is verantwoordelijk voor leerlingen binnen Nederland. De Wereldschool maakt dankbaar gebruik van dit netwerk en kan dus ondersteuning en advies geven bij terugkeer.

Aangesloten bij Stichting NOB, erkend door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur

De Wereldschool is aangesloten bij stichting NOB: het netwerk van Nederlands onderwijs wereldwijd. Daarnaast is de Wereldschool gewoon een erkende en officiële school, erkend door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur. Alle rapportages en dergelijken die wij naar het gezin toesturen, zijn dus gewoon rechtsgeldig.

Wereldschool NOB  Erkend afstandsonderwijs

Meer informatie?

Bent u benieuwd wat de Wereldschool voor uw werknemer kan betekenen? Scrol dan naar beneden en klik op de button. Sales en Relatiemanager Henk Stoel neemt binnen 2 werkdagen contact met u op. Wij komen graag bij u op de koffie!

Nu al meer informatie? Henk Stoel is via onderstaande gegevens te bereiken.

Henk.stoel@werelschool.nl /  0320-229927 / 06-10427726

Gratis informatiebox Wereldschool

Heeft u onze informatiebox al ontvangen? Deze kunt u gratis aanvragen via de onderstaande link. Naast leuke gadgets zit er veel informatie in over de Wereldschool die u met uw werknemer kan delen.

Gratis informatiebox aanvragen

Gratis adviesgesprek bedrijven