Het beste afstandsonderwijs voor de kinderen van expats

Wanneer jouw bedrijf internationaal opereert, zal je regelmatig te maken krijgen met medewerkers die tijdelijk als expat naar het buitenland gaan. In veel gevallen betekent een opdracht in het buitenland dat het hele gezin mee gaat, inclusief de kinderen die vaak een schoolgaande leeftijd hebben. Als werkgever of HR manager wil je natuurlijk zoveel mogelijk zorgen bij de werknemer wegnemen en zorgen dat de overgang soepel verloopt zodat de werknemer zich volledig kan storten op de nieuwe uitdaging; wonen en werken in het buitenland. Maar wat is de beste oplossing voor de schoolgaande kinderen om gegarandeerd te zijn van goed onderwijs zodat ze na afloop van de opdracht weer in het Nederlandse schoolsysteem kunnen instromen?

Wij kunnen je helpen! De pakketten van de Wereldschool zijn uitermate geschikt voor tijdelijk thuisonderwijs en zijn van hetzelfde niveau als het regulier onderwijs in Nederland. Dit is weer een zorg minder voor jou en jouw werknemer. Wij komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. We hebben met diverse bedrijven samengewerkt, zoals Shell en Ministerie van Defensie. Wil je weten wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Volg de stappen op de pagina voor bedrijven.

Meer dan afstandsonderwijs

De Wereldschool biedt al 70 jaar Nederlands onderwijs op afstand aan, aan kinderen van gezinnen die permanent of tijdelijk in het buitenland wonen. Inmiddels volgen 1.000 leerlingen verspreid over 109 landen ons onderwijs en zijn we de enige school die het volledige basis- en voorgezet onderwijs aanbieden, tot aan het staatsexamen vmbo-tl, havo en vwo. Samen met jouw werknemers kun je voor een thuisonderwijspakket kiezen dat goed bij de situatie van het gezin in het buitenland aansluit. Zo bieden we naast volledige pakketten ook losse vakken of alleen Nederlands aan; ideaal wanneer het onderwijs in het nieuwe land aan bijna dezelfde eisen voldoet als in Nederland.

We kijken graag verder dan alleen het onderwijs zelf en hebben daarom meerdere onderwijskundigen in dienst zodat wij jouw werknemers met alle onderwijskundige vraagstukken kunnen helpen. Verder kenmerken wij ons door de volgende services:

• Altijd een gratis adviesgesprek;
  • Indien gewenst, een presentatie bij jou op kantoor;
  • Voorlichtingsdagen bij de Wereldschool;
  • Voorbereidende taalcursussen;
  • Niveautesten;
  • Scholenadvies;
  • RT mogelijkheden;
  • Begeleiding bij terugkeer naar Nederland.

Op deze pagina vind je ons volledig aanbod.

thuisonderwijs gezin expats
Sinds 1948, actief in 109 landen!

Waarom kiezen voor de Wereldschool?

De Wereldschool is meer dan een losstaande instelling, zo zijn wij aangesloten bij Stichting NOB; het netwerk van Nederlands onderwijs wereldwijd dat erkend is door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur. Bovendien is de Wereldschool door het Ministerie van Onderwijs en Cultuur erkend als een officiële school. Alle rapportages en dergelijken zijn dus gewoon rechtsgeldig.

De Wereldschool bestaat al 70 jaar en heeft in deze jaren een enorm netwerk opgebouwd, waaronder een groot aantal Nederlandse scholen door het dochterbedrijf IVIO@School. IVIO@School is verantwoordelijk voor leerlingen in Nederland en werkt om deze reden met honderden scholen samen. Wij maken dankbaar gebruik van dit netwerk en deze kennis zodat we jou optimaal kunnen adviseren en ondersteunen bij terugkeer.

Wereldschool NOB afstandsonderwijs  Erkend afstandsonderwijs

Gratis informatiebox Wereldschool

Wil je graag meer weten over de Wereldschool? Vraag dan onze gratis informatiebox aan via de onderstaande link. Deze box bevat veel relevante informatie en leuke gadgets over de Wereldschool en ons thuisonderwijs die je met jouw werknemers kunt delen.

Gratis informatiebox aanvragen

Kom met ons in contact

Ben je benieuwd wat de Wereldschool voor jou en jouw werknemers kan betekenen? Via onderstaande gegevens, kun je in contact komen met onze Sales en Relatiemanager Henk Stoel die graag al jouw vragen beantwoordt en de mogelijkheid met je bespreekt.

E-mailadres: Henk.stoel@wereldschool.nl
Directe nummers: 0320-229927 en 06-10427726

Gratis adviesgesprek bedrijven

• Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.