BO Compleet: volledig lespakket basisonderwijs voor leerlingen in groep 5 t/m 8

Volg alle vakken in groep 5 t/m 8 op afstand.

Sociale contacten met andere Nederlandse leerlingen wereldwijd (online groepsonderwijs)
Voordeliger dan internationale scholen
Individueel de lessen doorlopen (online privéonderwijs)
Vanaf groep 5 t/m 8

Online BO Compleet-pakket

Wil je dat je kind meer Nederlandse contacten heeft met kinderen over de hele wereld?
Vind je het fijn wanneer je kind gedurende het jaar wat extra uitleg kan krijgen van een docent tijdens een online privéles? Vind je het belangrijk dat je kind meer met de Nederlandse taal en cultuur aan de slag gaat? Dan is het BO Compleet pakket geschikt voor jouw kind. 

BO Compleet basisonderwijs op afstand

Inhoud lesprogramma

Het BO Compleet pakket is geschikt voor kinderen die volledig onderwijs afnemen bij de Wereldschool. Gedurende het jaar staat er om de week een groepsles gepland waardoor er een klas wordt gevormd (m.u.v. reguliere vakanties in Nederland). Tijdens de lessen wordt er interactief en op een gezellige manier aandacht besteed aan de Nederlandse taal en cultuur. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van 10 extra lessen voor een vak naar keuze.

Dit pakket bevat standaard de online varianten van de verschillende vakken (m.u.v. schrijven). Je kan het pakket upgraden naar Nederlands Online+ met wekelijkse les.

Groepslessen
Privélessen

Meer weten of persoonlijk onderwijsadvies passend bij jullie situatie? Vraag een gratis adviesgesprek aan om jullie wensen te bespreken.

Vind jij het belangrijk dat jouw kinderen Het Nederlands onderwijs blijven volgen?

Maak het mogelijk via de Wereldschool en volg de lessen op afstand.

Waarom volledig Nederlands basisonderwijs op afstand?

Dan is het BO Compleet lespakket de oplossing voor jullie. Met dit lespakket wil de Wereldschool het reguliere onderwijs aan kinderen nog completer aanbieden door kinderen onderdeel te laten zijn van een klas. Leerlingen die de basisvakken of het volledig onderwijs bij de Wereldschool volgen gaan vaak niet naar school in het land waar ze wonen. Hierdoor is het fijn om meer interactie te hebben met andere Nederlandse kinderen die ook het afstandsonderwijs en het wonen in een vreemd land ervaren.

Daarnaast kan het soms fijn zijn om extra instructie te krijgen bij vakken die leerlingen over het algemeen goed zelfstandig kunnen doorlopen. Bij het BO Compleet pakket kan je hiervoor 10 extra momenten inzetten.

Diverse lesonderwerpen met leeftijdsgenoten

Een van de groepsactiviteiten zijn de leerzame en leuke Nederlandse Taal en Cultuurlessen. Ga je voor het volledige pakket dan krijgt je kind de o.a. volgende lesonderwerpen aangeboden:

En nog veel meer!

Past een BO Compleet-pakket bij jullie kinderen?

Wil je graag uitgebreide informatie ontvangen, onze digitale onderwijsfolder bekijken met meer uitleg over het lesprogramma en staatsexamens? Vraag dan een adviesgesprek aan en de onderwijsadviseur neemt graag alle mogelijkheden met je door, passend bij jullie situatie.

Meer informatie? Vraag het hier aan!
Meer pakketten van de Wereldschool

Voor de jongste kinderen heeft de Wereldschool het peuterpakket ontwikkeld. Het pakket is vooral bedoeld als informatiepakket en geeft je als ouder de handvatten om op een gestructureerde wijze aan de slag te gaan met de Nederlandse taal. Het is een zeer uitgebreid pakket waarmee je je kinderen voorbereidt op groep 1.

Info peuterpakket

Wij bieden het basisonderwijs aan vanaf groep 1 tot en met groep 8. We maken gebruik van officiële lesmethodes die de meeste scholen in Nederland ook gebruiken. Jouw kinderen maken bijvoorbeeld gewoon alle toetsen die ze anders op hun Nederlandse school hadden gemaakt, denk aan de Cito-toetsen. Op deze manier kun je altijd aantonen dat zij het Nederlandse onderwijs hebben onderhouden. Daarnaast word je begeleid door een docent op afstand.

Info basisonderwijs

Voor kinderen die de taal niet of beperkt beheersen, hebben wij het NT2-pakket ontwikkeld: Nederlands voor beginners. Jouw kind zal via Skype les krijgen van een docent op afstand. Je spreekt samen met de docent af wanneer de Skypelessen plaatsvinden, dit kan bijvoorbeeld ook in de avond of in de weekenden.

Info NT2

Een programma in samenwerking met de internationale school. Het IB-diploma wordt geaccepteerd door universiteiten in meer dan honderd landen over de hele wereld. Een mooie start van een internationale carrière!

Info IB-programma

Probeer je eens om het volgende in te beelden: jouw ouders hebben de beslissing genomen om naar het buitenland te verhuizen. Het is voor jou de eerste keer en je spreekt de taal niet. Na een aantal weken is het tijd voor de eerste schooldag. Met het rugtasje op stap je de bus in, op naar school! Eenmaal aangekomen staat jouw nieuwe leerkracht al klaar om je te ontvangen. Ze geeft je een hand en stelt zich voor: “Bonjour, je suis Marieke.” Je suis wat? Je begrijpt er niets van!

Info telencursussen

De Wereldschool heeft nog veel meer te bieden. Wij kunnen jouw kinderen testen om het niveau te bepalen, je ondersteunen bij jouw zoektocht naar een geschikte school en ga zo maar door.

Meer over testen en advies

Reviews

Ervaringen van onze leerlingen en ouders

Gaan jullie voor het BO Compleet-lespakket in het Nederlands?

Schrijf je vandaag nog in bij de Wereldschool.