tip een gezin actie wereldschool

Tip een gezin en verdien €100 actie!

Ontvang €100 cashback bij aanmelding van een nieuw gezin!

Ben je tevreden met de lespakketten van de Wereldschool? Wellicht ken je een gezin die ook erg geholpen is met onze onderwijsoplossingen? Tip een nieuw gezin en verdien tot wel €100!

Hoe werkt het?

Geld verdienen en tegelijkertijd je familie en vrienden net zo goed laten profiteren van ons onderwijs? Dit kan bij de Wereldschool. En niet alleen jij profiteert hiervan, maar ook het nieuwe gezin krijgt korting!

*De actie kan gecombineerd worden met de 10% kortingsactie!

Laat anderen weten hoe flexibel ons onderwijs is en ontvang €100 cashback als hun kinderen via jou het (afstands)onderwijs via de Wereldschool gaan volgen. Lees de voorwaarden goed door!

De voorwaarden

• Vul de gegevens in, verstuur het naar info@wereldschool.nl en wij nemen contact op met het nieuwe gezin en houden je op de hoogte.
  • Voor iedere aangebrachte klant ontvang je max. €100. Dit is afhankelijk van de periode waarin het nieuwe gezin zich aanmeldt:
    1. Aanmelden in juni 2020: €100 cashback en €100 korting voor het nieuwe gezin
    2. Aanmelden in juli 2020: €75 cashback en €75 korting voor het nieuwe gezin
    3. Aanmelden in augustus 2020: €50 cashback en €50 korting voor het nieuwe gezin
  • De te ontvangen korting voor het nieuwe gezin wordt direct verrekend bij de nieuwe aanmelding.
  • Nadat een nieuw gezin zich dankzij jouw tip heeft aangemeld, ontvang jij het geldbedrag op je rekening.
  • De actie is niet van toepassing voor leerlingen van organisaties waar we een samenwerkingscontract mee hebben.