vacature financieel medewerker

Financieel Administratief Medewerker LanguageOne/Wereldschool

 

24 uur per week, Lelystad, van half augustus tot half december i.v.m. zwangerschapsverlof!

Ben jij direct beschikbaar voor 24 uur per week tot half december, heb je minimaal 2 jaar ervaring met facturatie en debiteurenbeheer en beschik jij over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal? Dan komen wij graag met jou in contact!

Functie

Vanaf ons hoofdkantoor in Lelystad verzorg je als Financieel Administratief Medewerker diverse administratieve zaken voor de LanguageOne locaties in het buitenland en van de Wereldschool. Je belangrijkste taak is facturatie en debiteurenbeheer maar ook het voorbereiden en indienen van subsidieaanvragen voor 10 locaties en diverse andere administratieve taken horen tot je werkzaamheden.

Je werkt in ons kantoor in Lelystad en je bent vrij om de 24 uur te verdelen over 3 of 4 dagen. Omdat wij een internationaal opererende organisatie zijn is het belangrijk dat je de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst. Daarnaast ben je pragmatisch en proactief.

Wij bieden:

  • Een collegiale en plezierige werkomgeving met contacten met collega’s over de hele wereld
  • Een prima salaris en 29 vakantiedagen
  • Een tijdelijke functie met optie op verlenging

Profiel

  • Een administratief-financiële opleiding
  • Minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels
  • Grote mate van flexibiliteit en zelfstandigheid
  • Kennis van en ervaring met Exact Globe is een pré
  • Pragmatisch en proactief

Werken bij LanguageOne/Wereldschool

LanguageOne/Wereldschool is al ruim 35 jaar een begrip in het ontwikkelen en verzorgen van Nederlands moedertaalonderwijs voor jongeren die opgroeien in een internationale setting. We zijn er trots op dat we in maar liefst tien wereldsteden in Europa, het Midden-Oosten, Azië en Australië, en waar ook ter wereld via digitaal afstandsonderwijs, leerlingen thuisbrengen in de eigen taal en cultuur. Wij onderscheiden ons door onze nauwe samenwerking met internationale scholen en een enthousiast team van ervaren leerkrachten en IB®-docenten. Ons digitale lesprogramma vormt een aanvulling op de internationale lesprogramma’s van de dagscholen.

Voor meer informatie over de internationale wereld van LanguageOne en Wereldschool kijk op www.languageone.org en www.wereldschool.nl

Interesse en solliciteren?

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Mail dan je CV en motivatie naar saskia.davids@kmmgroep.nl. Voor meer informatie over de functie graag contact opnemen met Saskia Davids (06-22526178). Meer over LanguageOne op www.languageone.nl.