verreweg het beste onderwijs

Alle nieuws >

Leerlingvolgsysteem

Log in op het LVS en bekijk de vorderingen van uw kind(eren).

Nu inloggen
Volg ons op twitter De feed geeft geen of een ongeldige response

Meld uw kind(eren) nu direct online aan.

Nu aanmelden
  onlineles.jpg

Online lessen Nederlands

Uw kind kan Nederlandse lessen online volgen en (zelfstandig) aan de slag met opdrachten, filmpjes en digitale toetsen.

startupstockphotos.com 101.jpg

Vacature accountmanager

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het opzetten en implementeren van de verkoop in de zakelijke markt.

wereldschool.jpg

Voorlichtingsbijeenkomsten

De Wereldschool organiseert maandelijks voorlichtingsbijeenkomsten. Kom langs om de lesmaterialen te bekijken en voor gratis, persoonlijk advies. De data en tijden vindt u in het menu onder advies / voorlichting.

scheikunde.jpg

Vakkenoverzicht voortgezet onderwijs

IVIO-Wereldschool verzorgt geaccrediteerd Nederlands voortgezet onderwijs voor kinderen in meer dan 120 landen.

Slider IB.jpg

Voorbereiding op IB Dutch

De Wereldschool biedt een voorbereidingsjaar IB (pré-IB) aan om de overgang naar het IBDP gemakkelijker te maken. Het pré-IB is qua niveau vergelijkbaar met vwo 4, maar het accent ligt meer op schrijven en literatuur.

>
28 jul 2015 Bron: Knutselopdrachten.nl Een piraat van Hollandse lekkernijen Naar object