Me and My Big Move: het doe-boek voor je kind bij internationale verhuizing!

Me and My Big Move verhuis doeboek voor kinderen.

Er komt veel kijken bij het verhuizen naar het buitenland met kinderen. Onderzoeken, uitzoeken en regelen. Als ouder wil je natuurlijk goed voorbereid zijn. Maar ook voor je kinderen is het een levens veranderende gebeurtenis. Vinden ze het spannend? Hebben ze er zin in? Of juist allebei? Elk kind is anders. Des te belangrijker is het om stil te staan bij de sociale en emotionele voorbereiding van je kind(eren)! 

Ervaringsdeskundigen en auteurs kinder doe-boek

De Nederlandse auteurs Marloes en Lonneke weten precies hoe het is om te verhuizen naar het buitenland met kinderen. Het was tijdens hun ‘big move’ dat ze Me and My Big Move geschreven hebben. Samen met experts hebben ze een interactief doe-boek gemaakt, speciaal voor de kleine verhuizers. Het boek bevat werkbladen, activiteiten, downloads en tips!

Het interactieve doe-boek zorgt ervoor dat je kinderen op een positieve manier dit verhuisproces doorlopen en veerkracht opbouwen voor deze grote stap: A big move

Nederlandse editie ook beschikbaar!

Me and My Big Move is verkrijgbaar in het Engels én Nederlands. Ook is er een keuze tussen een enkele of duo variant. De duo variant is ideaal voor als je voor beide kinderen dit interactieve doe-boek wil gebruiken.