Nederlands onderwijs voor kinderen van digital nomads

Rondreizen, werken en kinderen: je kind in vrijheid laten leren 

Flexibele planning
Alle vakken in het basis- en
voortgezet onderwijs
Persoonlijke aandacht
en begeleiding

Nederlands onderwijs voor kinderen van digital nomads

Vrijheid is waanzinnig! Bij Wereldschool begrijpen we dat je onafhankelijkheid zeer belangrijk is. Je leeft grenzeloos – waarom zou onderwijs voor je kinderen dat niet kunnen zijn? Als digital nomad met kinderen vind je vrijheid en flexibiliteit belangrijk, en hier sluiten wij bij aan doordat wij kwalitatief goed Nederlands onderwijs aanbieden. Welkom bij een gemeenschap die net zo avontuurlijk en grensverleggend is als jij. Maar hoe gaat dat in zijn werking? En hoe kan Wereldschool bijdragen aan deze leefstijl? Wij bieden Nederlands onderwijs op afstand bij rondreizen aan. Wil je meer informatie? Bekijk dan onze pagina over wereldreis met leerplichtige kinderen.  

Flexibel leren, waar je ook bent

Onze onderwijsprogramma’s sluiten aan op de unieke levensstijl van jou als digital nomad met kinderen. Of je nu vanuit een strandcafé in Bali werkt, de bergtoppen van de Andes verkent, of je volgende project in een co-working space in Berlijn afrondt, de Wereldschool beweegt met jullie mee. Ben je benieuwd hoe je werken en reizen met leerplichtige kinderen kunt combineren? Wij hebben de oplossing.

Onze lesprogramma’s, zijn geschikt voor kinderen tussen de 2,5 en 18 jaar, zijn 100% online en 24/7 toegankelijk, zodat jouw kind aan de slag kan op de momenten die voor jullie beide het beste uitkomen. Wereldschool heeft een ruim aanbod aan programma’s.  De programma’s sluiten goed aan wanneer je op reis bent met leerplichtige kinderen. Ontdek de diverse lesprogramma’s van de Wereldschool.

Waarom de Wereldschool?

  • Overal ter wereld onafhankelijk en flexibel toegang tot de online-leersystemen en lesmaterialen;
  • Persoonlijke begeleiding en ondersteuning, waarbij de ervaren docenten en mentoren individuele ondersteuning bieden;
  • Er wordt rekening gehouden met de specifieke leerbehoeften of wensen van ouders en leerling;
  • Erkend onderwijs wat zekerheid en continuïteit biedt;
  • Kinderen onderhouden de Nederlandse taal.

Meer informatie over deze lesprogramma’s kun je hier vinden.

Complete BO en VO pakketten

De Wereldschool biedt BO Compleet (basisonderwijs) en VO Compleet (Voortgezet Onderwijs) lespakketten aan. Deze worden speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van digital nomads met kinderen. Onze programma’s zorgen ervoor dat je kinderen een probleemloze onderwijservaring genieten. Onze BO en VO Compleet pakketten zijn voorzien van persoonlijke begeleiding, flexibele lesplannen en biedt je kind de mogelijkheid om sociale contact met leeftijdsgenoten te onderhouden. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je kind geen achterstand oploopt en zich optimaal kan ontwikkelen.

Wil je meer informatie over onze BO en VO Compleet lespakketten?

Nederlands als tweede taal

Misschien is jullie kind wel in het buitenland geboren, heb jij een partner die een andere taal spreekt, of spreek jij zelf een andere taal. Dit kan als gevolg hebben dat je kind weinig tot geen Nederlands spreekt. Wij begrijpen het belang dat ouders hechten aan het beheersen van hun moedertaal door hun kinderen. Voor kinderen die een andere moedertaal hebben, hebben wij het NT2 pakket. Met dit speciale taalprogramma leert jouw kind de Nederlandse taal spreken, lezen en schrijven.

Wil je meer informatie over ons NT2 lespakket?

Sluit je aan bij de Wereldschool

Ben je klaar om je educatieve reis van je kind naar een hoger niveau te tillen, zonder in te leveren op je vrijheid en avontuurlijke levensstijl? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of schrijf je kind direct in voor een van onze programma’s, via het online inschrijfportaal.

Ontdek hoe Wereldschool de perfecte onderwijsoplossing kan zijn voor jouw nomadische levensstijl. Omdat leren niet stopt, waar je avontuur ook begint.

Bent u klaar om de wereld te verkennen zonder de educatieve ontwikkeling van uw kinderen uit het oog te verliezen? Ontdek het grenzeloze leren met de Wereldschool en start vandaag nog met een wereldwijze educatie!

Ervaringen van onze leerlingen en ouders

Familie Mak
Familie Mak
Lees verder
Drie van onze dochters hebben een groot deel van hun onderwijs via de Wereldschool ontvangen. Door de jaren heen is het materiaal toegankelijker geworden en via de Chat kan met elke vakdocent contact worden gemaakt. De uitdaging blijft het tijdsverschil in het maken van contact met medeleerlingen.
Familie Meuwsen
Familie Meuwsen
Lees verder
De Wereldschool biedt een zeer praktische mogelijkheid voor Nederlands onderwijs in het buitenland. Heel fijn contact, efficiënte opvolging en onze dochter (15) is volg aan de slag gegaan met het lessenpakket.
Familie van den Brink
Familie van den Brink
Lees verder
We zijn net begonnen met Nederlandse les voor onze oudste zoon. Zowel hij, als wij, zijn zeer blij met de vooruitgang die hij boekt met zijn Nederlands.
Vorige
Volgende
Wil jij dat jouw kinderen de Nederlandse taal bijhouden?

Schrijf je kind vandaag nog in en start op het gewenste moment met het basisonderwijs van de Wereldschool