Sinterklaasactie Sinterpakket Wereldschool het gezellige avondje is gekomen

Sinterklaasactie!

Meld je kind t/m 1 december aan voor het vak Nederlands en ontvang een gratis Sinterklaaspakket in het buitenland!

Het gezellige avondje is gekomen!

Schrijf je kind t/m 1 december in voor het vak Nederlands bij de Wereldschool en ontvang gratis een Sinterklaaspakket voor het hele gezin! *

Wat zit er in het Sinterklaaspakket?

Een hoop heerlijke producten en spelmateriaal voor een supergezellige Sinterklaasavond:

• kant en klare mix voor kruidnoten;
  • heerlijke schuimpjes;
  • Hollandse chocoladeletter;
  • Sinterklaas puzzel;
  • Sinterklaas kleurboek;
  • Sinterklaas stempelset.

Hoe leuk is dat? Meld je snel aan en geniet van dit Sintpakket in het buitenland!

Ja, ik wel een Sinterklaaspakket!
Wil je meer informatie ontvangen over het vak Nederlands en aanmelden voor het verrassingspakket? Vul dan je gegevens in.
  • Dit moeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt, ga je akkoord met ons privacy policy.

Wij verzorgen het onderwijs en Sinterklaasgevoel helemaal in het buitenland!

lekker Nederlands

Lekker Nederlands

Ga lekker aan de slag met de Nederlandse taal en cultuur met een erkend lesprogramma Nederlands en een Sinterklaaspakket. Het pakket en de begeleiding bezorgen we wereldwijd!

persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht voorop!

Onze bevoegde docenten en professionele team staan klaar voor jou en je kind, zodat je kind goede schoolresultaten kan behalen. Met de 1-op-1 begeleiding op afstand krijgt je kind alle aandacht!

flexibel leren op eigen tempo

Flexibel en op eigen tempo

Flexibiliteit staat bij ons op nr. 1! Door jullie situatie in het buitenland begrijpen we dat jullie het onderwijs het liefst volgen op een moment dat voor jullie uitkomt. Daar houden we natuurlijk rekening mee!

Nederlandse taal combineren met Sinterklaas

Goede Nederlandse taalbeheersing biedt garantie op een soepele terugkeer in het Nederlands onderwijssysteem. Daarnaast communiceert je kind hierdoor makkelijker met vrienden en familie in Nederland. Met de erkende lessen van de Wereldschool blijft het taalniveau van jouw kind goed op peil! Wil je meer weten over onze lesprogramma’s voor de Nederlandse taal? Meld je dan aan voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Al leerling bij de Wereldschool?

Is je kind al leerling bij de Wereldschool en is hij toe aan een nieuw schooljaar? Vraag dan een verlenging aan voor het volgende leerjaar inclusief het Sinterklaaspakket!

*Voorwaarden:

• Het Sinterklaaspakket ontvang je gratis bij aanmelding voor het vak Nederlands en/of NT2 (Nederlands voor beginners).
  • Bij aanmelding voor het vak Nederlands of NT2 ontvangt ieder gezin 1 Sinterklaaspakket.