online summerschool Nederlands
online summerschool wereldschool

Gratis zomerschool: lekker oefenen met het Nederlands

Op een leuke wijze aan de slag met het Nederlands? Schrijf je dan in voor onze online Summerschool! Maak de hele zomer gebruik van onze interactieve en leuke lessen tijdens de zomervakantie, waar ook ter wereld! Woon je met je gezin in Nederland of in de Verenigde Staten, China, Italië of Mexico? Kinderen van 4 t/m 18 jaar over de hele wereld kunnen hier gratis aan deelnemen! Schrijf je kind in voor onze online lessen!

Online lessen volgen in de zomer, geheel gratis!

Je kind heeft nu vakantie! Het is tijd om andere Nederlandse kinderen te leren kennen en samen leuke lessen te volgen bij de Wereldschool. Zo blijf je op een leuke manier bezig met het Nederlands. Met onze Summerschool-lessen wordt je kind begeleid door professionele docenten. Zij verzorgen gerichte en interactieve opdrachten aan je kind.

Met de online lessen is je kind goed voorbereid voor het nieuwe schooljaar en voorkom je een zomerdip.

Gaat je kind naar een NTC-school, volgt hij Nederlandse lessen via een privé juf of ergens anders? Iedereen is bij ons welkom!

Onze Summerschool in het kort:

• Gratis deelname voor alle kinderen
  • Inschrijven kan in de zomerperiode 2020
  • Start v.a. 7 juli t/m 27 augustus 2020
  • Voor kinderen van 4 t/m 18 jaar
  • Wereldwijd te volgen, dus ook voor kinderen binnen Nederland
  • Begeleiding door deskundige en vakbekwame docenten
  • Kennismaking met kinderen over de hele wereld
  • Online lessen via Microsoft Teams
  • Lessen worden verzorgd door de ervaren onderwijsaanbieder op afstand, al meer dan 70 jaar!

Inhoud lessen Summerschool

De lessen vinden tussen 7 juli t/m 27 augustus 2020 plaats en per week zijn er twee vaste lesmomenten ingepland (dinsdag en donderdag). Je geeft je kind op voor het gewenste thema. De Wereldschool biedt onderwijsprogramma’s aan kinderen in iedere situatie. Daarom kun je de gewenste tijd en het onderwerp naar keuze selecteren die passen bij de wensen van je kind.

Informatie over de les van 28 juli

Leerlingen hebben thuis nodig:

• het blad wat je toegestuurd krijgt, het liefst op wat dikker gekleurd A/letter size-papier;
  • kleurpotloden;
  • een ziplockzakje (+/- 20x15cm, maar mag ook iets kleiner);
  • watten;
  • plantenzaadjes (een boon is leuk, maar het werkt met ieder zaadje);
  • nietmachine met nietjes/plakband;
  • vochtige watten (een ruime pluk).
Geef je kind hier op!

Summerschool