Profiteer van de vroege bestelactie van de Wereldschool

Ga je binnenkort op reis, emigreren of ben je al geëmigreerd? Dan hebben we iets unieks om leerzaam aan de slag te gaan met het Nederlands onderwijs. Profiteer nu van de unieke actie van de Wereldschool! Meld je kind voor 1 juni aan voor één van onze lesprogramma’s op afstand en kies uit:

• 15% korting op een tweede vak per kind in het basis- en voortgezet onderwijs
  • 5 GRATIS Skypelessen

aanmelden basisonderwijs aanmelden voortgezet onderwijs

Formulier opsturen naar info@wereldschool.nl.

15% korting op tweede vak naar keuze*

Profiteer van 15% korting op een tweede vak. Je mag het vakkenpakket van je kind(eren) zelf samenstellen. Gaat je keuze uit naar het vak Nederlands Online+ en wil je het aanvullen met Begrijpend Lezen Online in groep 5? Met deze unieke kortingsactie kan je voordelig aan de slag met het Nederlands onderwijs. Bekijk alle schoolvakken die we aanbieden op afstand.

Gratis Skypelessen*

Ontvang 5 extra Skypelessen t.w.v. €250,00 cadeau! Deze lessen kun je, in overleg met de docent, zelf inplannen gedurende het hele schooljaar. De docent kan bijvoorbeeld een les van je overnemen, een bepaald onderwerp nog een keer uitleggen of extra begeleiding geven. Bekijk alle schoolvakken die we aanbieden op afstand.

Flexibele startmomenten

Misschien wil je eerst nog even van de welverdiende vakantie genieten voordat je aan de Wereldschool begint. Geen probleem, want je bent niet verplicht om nu te starten. Iedereen krijgt de kans om van deze actie te profiteren. Met onze flexibele startmomenten is het mogelijk om het startmoment van de begeleiding op een later moment in te laten gaan. Je kunt dus bijvoorbeeld nu bestellen, maar later dit jaar starten.

Voor welke kortingsactie kies je? Kan je geen keuze maken? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan en we helpen je graag verder.
advies aanvragen

Kwalitatief goed Nederlandse onderwijs volgen op afstand?

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en meld je snel aan. Vul onze aanmeldformulieren in of vraag een adviesgesprek aan voor meer informatie. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de bestelling rond te maken of om je vragen te beantwoorden.

Voorwaarden:
*1 Skypeles duurt maximaal 20 minuten
*Je kunt van deze actie gebruikmaken tot 1 juni 2019
*Per aangemelde leerling ontvang je 5 extra Skypelessen
*De Skypelessen zijn beschikbaar op aanvraag bij de docent
*De Skypelessen worden gegeven door de begeleidende docent(en) van jouw kind
*De Skypelessen kunnen voor zowel Nederlands als andere schoolvakken worden ingezet
*De 15% korting gaat af van het goedkoopste vak
*De 15% korting is op een tweede vak per leerling
*Deze actie is niet geldig voor NT2-lesprogramma’s

Ik wil graag advies over de vroege bestelactie

Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op verzenden drukt, ga je akkoord met ons privacy policy.