Vacature commercieel medewerker fulltime Lelystad

Voeg je koptekst hier toe

Ben jij op zoek naar een veelzijdige commerciële functie met contacten met gezinnen over de hele wereld? Heb jij ca 2 jaar werkervaring en word je enthousiast van het adviseren van en het contactleggen met potentiële nieuwe klanten?  Dan zoeken wij jou!

Functie

Als commercieel medewerker bij Wereldschool/LanguageOne heb je dagelijks contact met onze klanten in Nederland en overal ter wereld. Je hoort iedere dag de meest inspirerende verhalen van gezinnen met kinderen die naar het buitenland gaan waarvoor jij, tijdens de voorbereidingsperiode, het gezicht bent van Wereldschool/LanguageOne en hen voorziet van onderwijsadvies. Je maakt deel uit van een hecht team van 13 collega’s op ons hoofdkantoor in Lelystad en nog ruim 100 collega’s die in het buitenland of op afstand werkzaam zijn. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

• Jij bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van diverse verkoopactiviteiten
  • Je legt contacten met nieuwe klanten en adviseert over passende lesprogramma’s
  • Je houdt alle contacten bij in het CRM systeem
  • Je houdt de markt en ontwikkelingen binnen onze branche nauwlettend in de gaten
  • Je adviseert het management en signaleert kansen en ontwikkelingen

Wij bieden

• Een afwisselende baan binnen enthousiast en ambitieus team van professionals
  • Werken voor een toporganisatie in een veelzijdige markt met doorgroei perspectief
  • Een platte en transparante bedrijfsstructuur
  • Prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een premievrij pensioen, winstdeling en 29 vakantiedagen
  • Mogelijkheid tot deelname aan het Management Trainee Programma van de KMM Groep

Wat breng je mee?:

• Mbo+ of hbo werk- en denkniveau
  • Je beschikt over goede sociale, communicatieve en administratieve vaardigheden
  • Je bent enthousiast, gedreven, flexibel, commercieel, analytisch ingesteld en je durft je nek uit te steken
  • Je houdt van het contact met mensen, zowel via telefoon, videobellen als face-to-face
  • Je hebt 1-2 jaar werkervaring, bij voorkeur in een commerciële functie
  • Je hebt affiniteit met of ervaring in het (afstands)onderwijs

Werken bij Wereldschool/LanguageOne

Wereldschool/LanguageOne is al 70 jaar de marktleider in het verzorgen van Nederlands onderwijs aan kinderen van 2 tot en met 18 jaar die (tijdelijk) in het buitenland verblijven zoals kinderen van expats, emigranten, wereldreizigers, zendelingen of topsporters. Op afstand, via een digitale leeromgeving, verzorgen wij het Nederlands onderwijs voor leerlingen in 109 landen. Tijdens deze vorm van thuisonderwijs krijgen zowel alle leerlingen als de betrokken ouders persoonlijke begeleiding van bevoegde docenten. Daarnaast hebben wij ook 10 fysieke schoollocaties in het buitenland. Vanuit ons kantoor in Lelystad hebben we dagelijks contact met onze klanten overal ter wereld.

Wereldschool/ LanguageOne is onderdeel van de KMM Groep. Werken bij een van de bedrijven van de KMM Groep betekent werken bij een succesvolle en een snelgroeiende, innovatieve bedrijvengroep met meer dan 800 medewerkers (zowel nationaal als internationaal actief). Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door: open, eerlijk, met volop ruimte voor initiatief en persoonlijke ontwikkeling door het volgen van cursussen en trainingen via onze eigen KMM Academy. Niet voor niets is KMM Groep ook dit jaar weer benoemd tot Best Managed Company.

Solliciteren?

Ben je enthousiast en voldoe je aan het profiel? Mail dan je CV en motivatie naar vacatures@kmmgroep.nl. Voor meer informatie over de functie graag contact opnemen met Bianca Maaskant  (06-10427726). Meer over LanguageOne/Wereldschool op lees je op www.languageone.nl en www.wereldschool.nl

KMM Groep
Pascallaan 68