De Wereldschool gaat nog meer online!

voortgezet onderwijs vakken online

Wij bieden Nederlands afstandsonderwijs aan. Dit houdt in dat onze leerlingen op afstand het onderwijs kunnen volgen waarbij onze bevoegde docenten de leerlingen begeleiden. Door de vraag naar digitalisering en om aan de leerbehoefte van onze leerlingen te voldoen, zijn we continu onze lesmaterialen aan het verbeteren. Hierdoor kunnen we bijvoorbeeld een aantal vakken zowel online als fysiek aanbieden.

Het vak Nederlands is bij de Wereldschool op drie manieren te volgen: met alle fysieke materialen, online of met Skype. We merken dat leerlingen en hun ouders bewust een keuze maken voor één van de drie vakken, maar online is wel de meest gekozen optie. Daarom worden de online versies voor alle andere vakken ook ontwikkeld.

Nu is het tijd voor een eerste lancering: online vakken VO

Vanaf 1 mei 2019 biedt de Wereldschool alle andere vakken in het voortgezet onderwijs ONLINE aan in combinatie met een lesboek en werkboek (indien beschikbaar).

Wat houdt dit in?

Bestel je voor klas 1, klas 5, wiskunde of Frans? Het maakt niet uit, want alle vakken worden online aangeboden. Bij elk vak krijgt de leerling toegang tot onze elektronische leeromgeving Its Learning. Daarin staan de instructies, geluidsfragmenten en filmpjes klaar. Daarbij ontvangt de leerling een lesboek van de methode en eventueel een werkboek. En uiteraard een USB-stick met toetsen, die we hopelijk later dit jaar in ons leerlingvolgsysteem OnderwijsOnline kunnen integreren.

Ontwikkelingen

De Wereldschool vindt het belangrijk om een mix van online en lesboeken aan te bieden. Zo leren leerlingen het best. We hopen later dit jaar meer vakken online aan te kunnen bieden, zo ook voor het basisonderwijs.

Vragen over het online aanbieden van schoolvakken op afstand?

Vraag naar de mogelijkheden en neem een kijkje in onze demo-omgeving. Neem contact met ons op middels het contactformulier of vraag een gratis adviesgesprek aan voor het verkrijgen van meer informatie over het afstandsonderwijs.