De Wereldschool in 2016

Beste leerlingen, docenten, ouders en samenwerkingspartners,

Hartelijk dank voor de samenwerking in het afgelopen jaar. We hebben weer erg veel gezinnen kunnen helpen bij het verzorgen van Nederlands onderwijs in het buitenland. En daar gaan we met vereende krachten mee door. Komend jaar zal in het teken staan van een verdere groei van de Wereldschool. Door het kunnen aanbieden van zowel online als offline onderwijs, alle vakken van BO en VO maar ook door het betrekken van de gezinnen en bedrijven bij onze marketing, blijft de Wereldschool in ontwikkeling.

Nieuw pakket afstandsonderwijs

In 2016 kunt u een nieuw pakket verwachten. Dit pakket is bedoeld voor kinderen in het buitenland die de Nederlandse taal nog niet machtig zijn. Bij de huidige pakketten gaan we ervan uit dat de kinderen al enige kennis van de Nederlandse taal hebben. Bij het nieuwe pakket is de insteek dus net iets anders. De pakketten zijn voor kinderen van 6 tot 12 jaar en 13 tot 18 jaar. Een docent zal via Skype de lessen geven, u als ouder begeleid de huiswerkopdrachten. Wilt u meer weten over het pakket? Neem dan vrijblijvend contact op met de Wereldschool.

Ook in 2016 zien wij u graag weer terug als (nieuwe) klant zodat uw kinderen of medewerkers kunnen blijven profiteren van de dienstverlening van de Wereldschool. Onze medewerkers staan paraat uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. U kunt ons bereiken op het algemene nummer via 0320-229927 of per mail via info@wereldschool.nl.

 

De medewerkers van de Wereldschool wensen u een voorspoedig 2016!

Dagen

Inschrijfactie: gratis jaarabonnement online tijdschriften voor het hele gezin!