Fotoactie op verzoek gezinnen verlengd!

Fotoactie op verzoek gezinnen verlengd!

Omdat veel gezinnen aangaven mee te willen doen aan de fotoactie, maar er op dit moment geen tijd voor te hebben, hebben we de inleverdatum verschoven naar 31 juli 2017. Je kan dus nog mee doen!

De foto’s willen we onder andere gebruiken voor de website en wellicht voor een nieuwe online brochure. Dit is de kans om jezelf te vereeuwigen op de website van de Wereldschool. Daarnaast maak je ook nog eens kans op 1 van de 3 mooie prijzen!

We hebben van een aantal gezinnen al hele mooie foto’s ontvangen. Onderstaand een selectie van de foto’s die wij ontvangen hebben.

Wat voor foto’s zoeken wij

Wij zijn op zoek naar “echte’ foto’s. Met echt bedoelen wij niet de standaard stockfoto’s die je van het internet kan plukken. Met echt bedoelen we foto’s van Wereldschoolleerlingen, ouders of misschien wel opa en oma die een lesje geven aan hun kleinkinderen. Les aan de keukentafel, in een camper, boot of misschien wel tijdens een vliegreis.  Breng in kaart op welke manier, en waar, jullie de lessen van de Wereldschool doen. Creativiteit zal natuurlijk beloond worden!

Eisen foto’s

De foto’s komen mogelijk op de website te staan en moeten dus van goede kwaliteit zijn. Daarom hebben we een aantal criteria opgesteld.

  • De foto’s moeten onbewogen zijn;
  • Minimaal 2.000 pixels breed zijn (wanneer je gebruik maakt van een goede fotocamera of een nieuwe Smartphone, zit dit meestal wel goed);
  • Het liefst horizontale foto’s;
  • Kinderen/gezin moeten goed in beeld zijn gebracht;
  • Liever teveel foto’s, dan te weinig! Er moet natuurlijk keus zijn.

Je hebt tot 31 juli!

Meedoen aan deze actie? Dat kan tot 31 juli (sneller is overigens beter!). Stuur jullie foto’s naar info@wereldschool.nl en wie weet vereeuwigen we jullie op de website van de Wereldschool.Daarnaast maak je dus kans op 1 van de 3 mooie prijzen.

Tip: grote kans dat de foto’s niet via de mail verstuurd kunnen worden (i.v.m. de grootte van het bestand). Gebruik dan WeTransfer!

Heb je vragen over deze actie? Neem dan gerust contact op via info@wereldschool.nl of 0320-229936 en vraag naar Shane Wigmans.

Wij zijn nu al benieuwd naar jullie creativiteit!

Volg ons ook op Facebook , Twitter en LinkedIn en blijf op de hoogte!

 

Gratis Summerschool! In de zomer lekker oefenen met de Nederlandse taal en ontmoet kinderen wereldwijd!